Sapphire 5500XT mi MSI 5500XT mi?

DisplayPort ile bağlantı yaparsanız NVIDIA kartla FreeSync monitörlerde de adaptivesync açabilirsiniz.

Monitörümde ne yazık ki DisplayPort girişi yok.

Monitörün ne ki?
Eğer DP girişi varsa sadece FreeSync desteklese de G-Sync açabilirsin.
Yukarıda DisplayPort girişi olmadığını belirtmiş.

MECH modeli soğutma açısından sıkıntılı diye duydum ben de, Sapphire Pulse model kullanıyorum yük altında 75 dereceyi geçmiyor. Yük altında dediğim de RDR2 oynarken, öyle böyle bir yük değil yani ekran kartı nerdeyse sürekli %99 yük altında oluyor RDR2 oynarken.

@Tek7HackDedi neden üzgün atıyorsun?
GTX1660 Super RX 5500 XT 8 GB'dan daha performanslı. Aynı zamanda NVIDIA'nın AMD'ye karşı avantajları var.
Palit'de eski ve gayet kaliteli bir marka.

Hocam iki kart arasından Pulse modeli alırsanız sizin için daha iyi olur 1900 TL olarak N11'de bulabilirsiniz. 400-450 TL arttıracak ek bir paranız varsa elinizde 1660S'e yönelebilirsiniz. Ama aralarında dağlar kadar fark olan 2 kart değil yeni sürücüler ile 5500XT neredeyse yakaladı 1660S'i.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendisi bilir. Sırf FreeSync için performans kaybı yaşamak istiyorsa RX 5500 XT alsın.
İki model arasından MSI Mech ise Sapphire, MSI Gaming X ise MSI.

@Tek7HackDedi neden üzgün atıyorsun?
GTX1660 Super RX 5500 XT 8 GB'dan daha performanslı. Aynı zamanda NVIDIA'nın AMD'ye karşı avantajları var.
Palit'de eski ve gayet kaliteli bir marka.

Arkadaşın monitörü G-Sync desteklemiyor ve MSI 5500XT vs Sapphire 5500XT sorduğuna göre AMD ekran kartı istiyor. Monitörüde eskiymiş hem DP'de desteklemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…