Çok ısınan bir kart mı? Kasam MB511 hava akışı güzel.
ASUS EVO 4 GB modeli vardı bende kapalı kasada 70 görmedi.
Hocam forumda çok wattman yaşayan gördüm. Ama gene de bu paraya alınır normalde bu paraya 1050Ti veriyorlar.
Bu arada aldıktan sonra satıp sıfır 6500XT de alınabilir. Tabii satan kişi tanıdığınız olduğundan haberi olmasın.
Performans olarak bir şey diyemesem de al sat olayı mantıklı bence. Sıfır garantili kart olacak sonuçta.Çift fanlısı ise ısınma sorunu yok, aynı kartın 8 GB olanını kullandım gayet iyidir. Tek fanlısı ise onu hiç bilmiyorum ama kullandığın kasada sıkıntı çıkacağını sanmam.
Bu marka ve modeli 1 seneden fazla kullandım, wattman hatası ekran kartı sürücüsünün çökmesine neden olan her ortamda gerçekleşir. Buna ekran kartının kendi sıkıntısı kadar işletim sistemindeki bir zararlıdan tut, RAM arızası, güç kaynağı dengesiz beslemesine kadar hepsi neden olabiliyor. PCIe 3.0 sistemde 5500 XT, 6500 XT ile yerleri süpürür, keza 5600G işlemcisinde PCIe 4.0 desteği bulunmuyor.
Performans olarak bir şey diyemesem de al sat olayı mantıklı bence. Sıfır garantili kart olacak sonuçta.
Yani performansı çok mu düşük olur PCIe 4.0 işlemci olmadan?Çift fanlısı ise ısınma sorunu yok, aynı kartın 8 GB olanını kullandım gayet iyidir. Tek fanlısı ise onu hiç bilmiyorum ama kullandığın kasada sıkıntı çıkacağını sanmam.
Bu marka ve modeli 1 seneden fazla kullandım, wattman hatası ekran kartı sürücüsünün çökmesine neden olan her ortamda gerçekleşir. Buna ekran kartının kendi sıkıntısı kadar işletim sistemindeki bir zararlıdan tut, RAM arızası, güç kaynağı dengesiz beslemesine kadar hepsi neden olabiliyor. PCIe 3.0 sistemde 5500 XT, 6500 XT ile yerleri süpürür, keza 5600G işlemcisinde PCIe 4.0 desteği bulunmuyor.
Yani performansı çok mu düşük olur PCIe 4.0 işlemci olmadan?
5500 XT'den bahsetmiştim.Neyin? 5500 XT ile olmaz, 6500 XT ile sıkıntı olur.
5500 XT'den bahsetmiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.