Sapphire 5500XT Pulse 4G Alınır mı?

Çok ısınan bir kart mı? Kasam MB511 hava akışı güzel.

Çift fanlısı ise ısınma sorunu yok, aynı kartın 8 GB olanını kullandım gayet iyidir. Tek fanlısı ise onu hiç bilmiyorum ama kullandığın kasada sıkıntı çıkacağını sanmam.

Bu marka ve modeli 1 seneden fazla kullandım, wattman hatası ekran kartı sürücüsünün çökmesine neden olan her ortamda gerçekleşir. Buna ekran kartının kendi sıkıntısı kadar işletim sistemindeki bir zararlıdan tut, RAM arızası, güç kaynağı dengesiz beslemesine kadar hepsi neden olabiliyor. PCIe 3.0 sistemde 5500 XT, 6500 XT ile yerleri süpürür, keza 5600G işlemcisinde PCIe 4.0 desteği bulunmuyor.

Performans olarak bir şey diyemesem de al sat olayı mantıklı bence. Sıfır garantili kart olacak sonuçta.

Performans olarak bir şey diyemesem de al sat olayı mantıklı bence. Sıfır garantili kart olacak sonuçta.

5500 XT 4 GB'ı satabileceği fiyatlarda daha iyi alternatifi pek yok. En fazla üzerine ekleyebiliyorsa 3050/6600 kovalayabilir. Yoksa 1650 Super, 6500 XT vb. değmez.

Yani performansı çok mu düşük olur PCIe 4.0 işlemci olmadan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…