AeonS Centipat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 49 18 Kasım 2020 #1 Amazon.com.tr Bu marka rakiplerine göre nereden baksanız bir 600 - 700 TL daha ucuz. Herhangi bir sorunu var mıdır, iyi performans verir mi?
Amazon.com.tr Bu marka rakiplerine göre nereden baksanız bir 600 - 700 TL daha ucuz. Herhangi bir sorunu var mıdır, iyi performans verir mi?
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #2 İyi performans verir ancak düşük bir ihtimal de olsa WattMan hatasıyla karşılaşabilirsiniz.
Zeax Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #3 Driver problemleri vardı ama büyük çoğunluğu çözüldü diye biliyorum yine de kullanan birisi yazarsa daha iyi olur onun haricinde fiyatına göre güzel.
Driver problemleri vardı ama büyük çoğunluğu çözüldü diye biliyorum yine de kullanan birisi yazarsa daha iyi olur onun haricinde fiyatına göre güzel.
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 18 Kasım 2020 #4 Daha ucuzu, satıcısı ikisinde de Amazon Germany. Amazon.com.tr
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 18 Kasım 2020 #5 Çok küçük ihtimal sorun yaşarsın. %5 ihtimal falan.
Membran Klavye Femtopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #6 Bende Sapphire Pulse RX 5600 XT var için rahat olsun Sapphire iyidir. Yükte ve Full OC'li şekilde 76 dereceyi geçmiyor.
Bende Sapphire Pulse RX 5600 XT var için rahat olsun Sapphire iyidir. Yükte ve Full OC'li şekilde 76 dereceyi geçmiyor.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 18 Kasım 2020 #7 EmrahGK dedi: Daha ucuzu, satıcısı ikisinde de Amazon Germany. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Nitro+ daha iyi bir model yanılmıyorsam. Membran Klavye dedi: Bende Sapphire Pulse RX 5600 XT var için rahat olsun Sapphire iyidir. Yükte ve Full OC'li şekilde 76 dereceyi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Bende eskiden 5700XT Pulse kullanıyordum. UV'siz 80 derece rahat görüyordu, UV'den sonra 70 civarlarına düştü.
EmrahGK dedi: Daha ucuzu, satıcısı ikisinde de Amazon Germany. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Nitro+ daha iyi bir model yanılmıyorsam. Membran Klavye dedi: Bende Sapphire Pulse RX 5600 XT var için rahat olsun Sapphire iyidir. Yükte ve Full OC'li şekilde 76 dereceyi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Bende eskiden 5700XT Pulse kullanıyordum. UV'siz 80 derece rahat görüyordu, UV'den sonra 70 civarlarına düştü.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 18 Kasım 2020 #8 Ucuz olma nedeni satıcının "Amazon Germany" olması. Normalde o fiyatlara Nitro+ almanız pek mümkün değil. Alınır ama sorun çıkartma ihtimali var bütün RX5700 XT kartlar gibi, AMD üzümlü kekim şunları düzgün yapsa mis gibi kart aslında...
Ucuz olma nedeni satıcının "Amazon Germany" olması. Normalde o fiyatlara Nitro+ almanız pek mümkün değil. Alınır ama sorun çıkartma ihtimali var bütün RX5700 XT kartlar gibi, AMD üzümlü kekim şunları düzgün yapsa mis gibi kart aslında...
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 18 Kasım 2020 #9 Ardaaa11 dedi: Ucuz olma nedeni satıcının "Amazon Germany" olması. Normalde o fiyatlara Nitro+ almanız pek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Size bir sorum olacak. Amazon hakkında pek bir bilgim yok. Satıcı Amazon Germany olduğu için ülkeye gelirken(?) vergi alınıyor mu?
Ardaaa11 dedi: Ucuz olma nedeni satıcının "Amazon Germany" olması. Normalde o fiyatlara Nitro+ almanız pek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Size bir sorum olacak. Amazon hakkında pek bir bilgim yok. Satıcı Amazon Germany olduğu için ülkeye gelirken(?) vergi alınıyor mu?
AeonS Centipat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 49 18 Kasım 2020 #10 Ardaaa11 dedi: Ucuz olma nedeni satıcının "Amazon Germany" olması. Normalde o fiyatlara Nitro+ almanız pek mümkün değil. Alınır ama sorun çıkartma ihtimali var bütün RX5700 XT kartlar gibi, AMD üzümlü kekim şunları düzgün yapsa mis gibi kart aslında... Genişletmek için tıkla... Amazon Germany olması bana ne gibi sıkıntılar yaşatır acaba?
Ardaaa11 dedi: Ucuz olma nedeni satıcının "Amazon Germany" olması. Normalde o fiyatlara Nitro+ almanız pek mümkün değil. Alınır ama sorun çıkartma ihtimali var bütün RX5700 XT kartlar gibi, AMD üzümlü kekim şunları düzgün yapsa mis gibi kart aslında... Genişletmek için tıkla... Amazon Germany olması bana ne gibi sıkıntılar yaşatır acaba?