Sapphire 5700 XT Nitro+ SE Yeşil Ekran

DDU ile driveri kaldır ve önceki stabil kullandigin bir driver varsa onu yükle, sorum devam ederse ekran kartının iadesi varsa iade et yoksa ne kadar sabırlı insan olup olmadığını anlayacaksın.

5700 XT yanlış bir tercih olmuş diyeceğim ama sorunsuz kullananlar var bana kalırsa sorunsuz kullanan arkadaşlar hangi sürümü kullandığını paylaşmalı. Geçmiş olsun tekrardan.

çok yakın tarihte askere gidicem o yüzden dönünce halledicem iki yıl garantisi var

19.12.1'i yükle şu an için 5700 XT modelinin en stabil çalıştığı sürüm o. 2020 adrenaline geçme daha, çok sorunlu.
Ben baktım ama söylediğiniz sürümü bulamadım link gönderme şansınız var mı?
Son zamanlarda ekran kartı piyasasında kalite iyice düşmeye başladı ben Nvidia yı savunurdum ama git gide onda da sıkıntılar çıkmaya başladı. Yeni monitörle bir deneyin yoksada değişime gönderin
Ekran kartlarında sorunu net anlamadan servise göndermek kanımca yanlış. Zira Türkiye'de bulunan hiç bir servis noktasına güvenmiyorum. Boş yere kartımı kurcalasınlar istemiyorum.
5700 XT yanlış bir tercih olmuş diyeceğim ama sorunsuz kullananlar var bana kalırsa sorunsuz kullanan arkadaşlar hangi sürümü kullandığını paylaşmalı. Geçmiş olsun tekrardan.
Evet genellikle böyle söyleniyor. Benim bir sorunum yoktu ama işte böyle olunca biraz uğraştırıyor. Tekrar format at veya driveri kaldırmaya uğraş vs. biraz can sıkıcı, tabi. Donanımsal olmasın servisle uğraşmıyayım da ne yazılımsal halledilir her türlü.
Türkiye'de bulunan servisler kanımca hiç güvenli değil.

Maalesef servisler konusunda haklısınız sözde 2 yıl garantili olan cihazlar Allah a emanet

Maalesef servisler konusunda haklısınız sözde 2 yıl garantili olan cihazlar Allah a emanet
Aynen öyle eğer ki gönderecek olursam şirketin sitesinden mail adresini bulup önce oraya bildirip ardından servise gönderiyorum ve sonuçları da tekrar mailden geri dönüş ile bildiriyorum.

Undervolt veya overclock yaptınız mı voltaj düşük gelirse olabiliyor.

Sorun çözülmüştür.
Yeşil ekranın sebebi oyun yüklenirken 3.5 framenetwork yüklenmesi isteniyor.
Yükledikten sonra bilgisayarın yeniden kapanıp açılması gerekir eğer yeniden başlatılmıyorsa 3.5 eklentisi yüklenmiyor. Bilgisayara 3.5 framenetwork kurulumundan sonra yeniden başlatma işlemi uygularsanız sorun çözülür.

Hocam acaba çözebildiniz mi sorunu bendede çok benzer bir sistem var aynı problem söz konusu RX 5700 MSI MECH GP OC ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…