Sapphire AMD 5700 XT almaya değer mi?

Bence de tek sıkıntı ses olur, onun dışında fullerim fan hızını, bu fiyata bir daha böyle bir şey bulunmaz. Babamla konuşuyorum, ben karşılıyorum zaten, istediğini al diyor ama eşdeğeri kartlara 4.500TL filan vermek istemiyorum yine de. Çok fiyat farkı var Nvidia ile arasında. Ben Nvidiacıyım, AMD'yi bir daha almama kararı almıştım, hala çoğu oyun için Nvidia FPS anlamında önde ancak AMD yine fiyat farkıyla öne çıkıyor, hele ki şu indirim efsane bir şey. Belki 300TL daha ekleyip şunu alabilirim, Asus AMD Radeon RX5700XT 8GB 256Bit GDDR6 (DX12) PCI-E 4.0 Fiyatı Çekirdek hızı ortalama 200Mhz daha fazla diye biliyorum. Sizce değer mi Sapphire'dense ASUS'un stoğunu almaya?

İkiside stok soğutucu olduğu için bir fark olmaz.Ucuzunu alın isterseniz overclock ile aynı seviyeye getirebilirsiniz. Bu arada bugün indirimin son günü. Alacaksanız bugün alın.

Sapphire modelini aldim bende indirimden 2551 TL karsiliginda. Yeni sistem dizdigimden daha kullanamadim ses takintim yok bu fiyata gercekten cok iyi bir kart. Kurulum yaptigimda sonuclari burdan yazacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…