Sapphire AMD kartlar kaliteli mi?

miçobaba

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sapphire markasının AMD ekran kartları kaliteli mi?

Her kartı sorunsuz değil. Ayrıca Sapphire, ekran kartlarına 2 yıl garanti sunmaktadır. RX 6700'ümü satarken fark etmiştim.

En kaliteli AMD ekran kartı üreten firmalardan birisi Sapphire. Tabii modeller önemli.

AMD tarafinda Sapphire, PowerColor, XFX kaliteli denilebilecek markalardir ama modeller de fark ettirir.

Kalitelidir de ne tür bir ekran kartı almayı planlıyorsunuz?

Halihazırda ülkemizde satılan Amd-Nvidia fark etmeksizin gpu üreticileri bilindik markalar zaten. Yani en düşük fiyatlarla sunulan Gainward, Galax, Inno3d, Colorful gibi modeller bile dünya çapında tanınan modeller. Haliyle bütçe içinde hangisi uygunsa onu almalı çok da üreticiye takılmayın.

Zaten Sapphire AMD nin en önemli üreticisi XFX-Powercolor ile beraber. Ürünleri de gayet iyidir.

Pulse-Pure-Nitro diye sıralaması vardır bütçe yeterse Pure-Nitro tercih edin ama bütçe sıkışık ise Pulse da sizi üzmez.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sapphire AMD'nin EVGA'sidir.

Hocam Technopat'tan kovulan sarı saçlı eleman Sapphire almayın 1 aya bozulur tarzında şeyler yazmış, onun için konuyu açtım (merak ettim). İlerleyen zamanlarda AMD ekran kartı alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…