Sapphire AMD RX 590 Siyah Ekran

Nestie

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Arkadaşlar yeni sistem topladım. İlk defa bugün başıma bir olay geldi. Ekran bazen sürekli siyah ekran oluyor 1 saniye sonra düzeliyor. Bazen de siyah ekran olmadan ekrandaki görüntü yırtılıyor düzeliyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Ekran kartım: Sapphire RX 590 Nitro+ OC Edition
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600
Monitör: SAMSUNG 23.5" LC24F390FHMXUF

Aynı sorundan muzdaripim çözüm bulabildin mi ?

Bu sorun elektrik akımından kaynaklı sanırım, bu olay olurken hem salonda ütü takılıydı hemde benim kasanın ve monitörün fişlerinin takılı olduğu uzatma kablosu dandikti.

Dönüştürücü kullanıyor musunuz?

Bende 1-2 saniye görüntü siyah göz kırpıyor, monitörü 60 hzye alırsam yeşil ekran göz kırpıyor. Ara sıra kasaya bir şey takacak olduğumda monitörün görüntü gidip geliyor, fare boştayken bazen elliyorum aynısını yapıyor, geçen başka odada priz kullanıldığında benim görüntü gitti geldi dedim ne oluyor. Sizin gibi akım korumalı priz alıp bir deneyeyim inşallah donanımsal sorun yoktur monitörde, ekran kartında çünkü fare oynatınca görüntü gidip gelmesi ilk defa başıma gelen bir şey aklım almıyor. Teşekkürler

Yabancılar şöyle bir çözüm bulmuş Radeon Software'de wattman kısmına gelip aşağıdaki power limit'i 0'dan 50'ye çekiyorlar altında çok teşekkür eden olmuş ama ben güvenemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…