Sapphire dual-x r9 270 Yosemite Tanımıyor

hobapli

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar,
Bozulan NVIDIA ekranımı çıkardım(gt 630) ve yeni almış olduğum Sapphire dual-x r9 270
ekran kartını taktım. Sürekli peşpeşe satırlar atan " BUG in process suhelperd[238]: hatası alıyorum. verbose modda, 15 dakika sonrada başka satırlar oluşuyor.
Güvenli modda grafik ekrana ulaşıyor gibi oluyorum ama loginde donuyor, mouse döne döne takılıyorum.

Bayağı bir argüman denedim fakat nafile . Sonra merak ettim bir disk olusturdum yeni kurulum yaptım.
Çalıştı ekran kartını tanımadı tabiki. Donmalar, atlamalar oluyordu.
Şimdi ben masa üstümü kurtarmak ve oturum açabilmek istiyorum. Önceki NVDIA ekran kartının kextlerini falan nasıl silebilirim? Clover' da yapabileceğim neler var başka ? Benim mutlaka eski sistemimi kurtarmam lazım. Lakin ona sistemimi tanıtabilmek için deneme yanılma yontemi ile cok emek verdim ( en basitinden ethernet için 2-3 gün uğraşmışımdır).
Onboard ekran kartım ile sistem inanılmaz yavaş olarak açılıyor . Bilgi ve fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler !

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…