Sapphire ekran kartıyla MSI anakart beraber sorunsuz çalışır mı?

AMD Ryzen 5 2600 3.40 Ghz 19MB AM4 12nm İşlemci
Sapphire Radeon RX590 Nitro+ Special Edition Black OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Corsair 16GB(2x8) Vengeance Lpx Siyah 3000mhz CL16 DDR4 RAM
MSI B450M Gaming Plus 2133mhz-3466mhz(OC) AM4 mATX Anakart

Bu sistem uyumlu çalışır mı arkadaşlar çünkü ekran kartı Sapphire, anakart MSI. Bir de bildiğim kadarıyla ATI'de böyleydi de ısınma sorunu yapıyor misal 3-4 saat harika performans alıyorsun daha sonra donmalar kasmalar oluyor bu doğru mu bu sistem birbiri içerisinde uyumlu çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem sorunsuz çalışır.
Vatan'da güzel KDV inidirimi var incelemeni öneririm bu arada.
R5 2600 1075 TL
Asus TUF B450 anakart 560 TL
Rx 590 modelleri 1620 TL flan kaçırma indirim pazartesi bitecek.

Olası bir bellek uyumsuzluğu olmaması için:
Alacağın anakartın sitesinden anakartını bul, destek kısmından uyumluluk başlığında bellek (memory) veya ram yazan listede bulunan belleklerden almanı tavsiye ederim.
Listeler eski de olsa ya da elindeki iyi bir ram olsa da uyumsuzluk sorunu yaşamaktan iyidir.

Sistem sorunsuz çalışır.
Vatan'da güzel KDV inidirimi var incelemeni öneririm bu arada.
R5 2600 1075 TL
Asus TUF B450 anakart 560 TL
Rx 590 modelleri 1620 TL flan kaçırma indirim pazartesi bitecek.
sistem toplamak ile pek aram iyi değil açıkcası fakat dikkatimi çekti ben anakart olarak
bunu demiştim siz asus tuf b450 demişsiniz ikisi aslında aynı şey mi yada bu daha mı iyi olur
Olası bir bellek uyumsuzluğu olmaması için:
Alacağın anakartın sitesinden anakartını bul, destek kısmından uyumluluk başlığında bellek (memory) veya ram yazan listede bulunan belleklerden almanı tavsiye ederim.
Listeler eski de olsa ya da elindeki iyi bir ram olsa da uyumsuzluk sorunu yaşamaktan iyidir.
Support For B450M GAMING PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global hocam tam bulamadım yardımcı olur musunuz

Asus TUF daha üst düzey senin söylediğin modelden daha iyi bir anakart. Herşeyden önce 4 RAM slotu var ve ATX bir anakart çıkışları daha fazla ve fiyatı gayet uygun.
2 Slot RAM olsun yeter ama ucuz olsun dersen o anakartta var Vatan'da ama internetten satışı yok sadece çeşitli şehirlerde kalmış.

sistem toplamak ile pek aram iyi değil açıkcası fakat dikkatimi çekti ben anakart olarak
bunu demiştim siz asus tuf b450 demişsiniz ikisi aslında aynı şey mi yada bu daha mı iyi olur

Support For B450M GAMING PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global hocam tam bulamadım yardımcı olur musunuz
Memory by yazan sekmelerde bakacaksın:
Compatibilty (uyumluluk) başlığını kullanmış Destek sayfasında solda.

AMD Ryzen 5 2600 3.40 Ghz 19MB AM4 12nm İşlemci
Sapphire Radeon RX590 Nitro+ Special Edition Black OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Corsair 16GB(2x8) Vengeance Lpx Siyah 3000mhz CL16 DDR4 RAM

Bu sistem uyumlu çalışır mı arkadaşlar çünkü ekran kartı Sapphire, anakart MSI. Bir de bildiğim kadarıyla ATI'de böyleydi de ısınma sorunu yapıyor misal 3-4 saat harika performans alıyorsun daha sonra donmalar kasmalar oluyor bu doğru mu bu sistem birbiri içerisinde uyumlu çalışır mı?
Sistem çalışır ama donma olurmu bilmiyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı