ValderZ Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #11 Captain Rex dedi: Hocam bütçem çok yüksek değil 2. veya 3.nesil bir i3 olur mu sizce. Hocam ekran kartına saymassak Max 350 TL falan ama 2.el bir PC topluyorum. Genişletmek için tıkla... Elinizdeki parçalar nedir peki hocam? HDD, RAM, işlemci, anakart vb. aklınıza gelen hepsini yazabilir misiniz?
Captain Rex dedi: Hocam bütçem çok yüksek değil 2. veya 3.nesil bir i3 olur mu sizce. Hocam ekran kartına saymassak Max 350 TL falan ama 2.el bir PC topluyorum. Genişletmek için tıkla... Elinizdeki parçalar nedir peki hocam? HDD, RAM, işlemci, anakart vb. aklınıza gelen hepsini yazabilir misiniz?
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #12 ValderZ dedi: Elinizdeki parçalar nedir peki hocam? HDD, RAM, işlemci, anakart vb. aklınıza gelen hepsini yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Elimde şu an parça yok hocam.
ValderZ dedi: Elinizdeki parçalar nedir peki hocam? HDD, RAM, işlemci, anakart vb. aklınıza gelen hepsini yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Elimde şu an parça yok hocam.
ValderZ Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #13 Captain Rex dedi: Elimde şu an parça yok hocam. Genişletmek için tıkla... 350 TL'ye komple sistem dizmek imkansız hocam anakart alacaksınız, RAM alacaksınız, HDD/SSD alacaksınız, PSU alacaksınız, alacaksınız da alacaksınız.
Captain Rex dedi: Elimde şu an parça yok hocam. Genişletmek için tıkla... 350 TL'ye komple sistem dizmek imkansız hocam anakart alacaksınız, RAM alacaksınız, HDD/SSD alacaksınız, PSU alacaksınız, alacaksınız da alacaksınız.
guneralp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Kavaklıdere, Ankara 9 Ocak 2022 #14 ValderZ dedi: 350 TL'ye komple sistem dizmek imkansız hocam anakart alacaksınız, RAM alacaksınız, HDD/SSD alacaksınız, PSU alacaksınız, alacaksınız da alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Athlon XP ile dizilebilir ama o tarihi eser artık.
ValderZ dedi: 350 TL'ye komple sistem dizmek imkansız hocam anakart alacaksınız, RAM alacaksınız, HDD/SSD alacaksınız, PSU alacaksınız, alacaksınız da alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Athlon XP ile dizilebilir ama o tarihi eser artık.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #15 ValderZ dedi: 350 TL'ye komple sistem dizmek imkansız hocam anakart alacaksınız, RAM alacaksınız, HDD/SSD alacaksınız, PSU alacaksınız, alacaksınız da alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam 2.el olarak diziyorum sistemi ve ekran kartını ben almayacağım Letgo gibi yerlerde satılıyordu 2.el güzel parçalar.
ValderZ dedi: 350 TL'ye komple sistem dizmek imkansız hocam anakart alacaksınız, RAM alacaksınız, HDD/SSD alacaksınız, PSU alacaksınız, alacaksınız da alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam 2.el olarak diziyorum sistemi ve ekran kartını ben almayacağım Letgo gibi yerlerde satılıyordu 2.el güzel parçalar.
ValderZ Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #16 Captain Rex dedi: Hocam 2.el olarak diziyorum sistemi ve ekran kartını ben almayacağım Letgo gibi yerlerde satılıyordu 2.el güzel parçalar. Genişletmek için tıkla... Yaşadığınız şehir yazabilir misiniz ona göre 2. el ilanlara bakalım.
Captain Rex dedi: Hocam 2.el olarak diziyorum sistemi ve ekran kartını ben almayacağım Letgo gibi yerlerde satılıyordu 2.el güzel parçalar. Genişletmek için tıkla... Yaşadığınız şehir yazabilir misiniz ona göre 2. el ilanlara bakalım.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #17 ValderZ dedi: Yaşadığınız şehir yazabilir misiniz ona göre 2. el ilanlara bakalım. Genişletmek için tıkla... Tekirdağ.
ValderZ dedi: Yaşadığınız şehir yazabilir misiniz ona göre 2. el ilanlara bakalım. Genişletmek için tıkla... Tekirdağ.
ValderZ Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #18 Captain Rex dedi: Tekirdağ. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey var hocam. H61 ANAKART İSLEMCİ - Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 984148950 H61 ANAKART İSLEMCİ - Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Pazarlıkla alabilirsiniz bence.
Captain Rex dedi: Tekirdağ. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey var hocam. H61 ANAKART İSLEMCİ - Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 984148950 H61 ANAKART İSLEMCİ - Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Pazarlıkla alabilirsiniz bence.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #19 Olabilir hocam ben araştırmaya devam edeceğim teşekkürler.