Sapphire HD7850 2GB 256 Bit ile kaç yıl idare ederim ?

Gtx 760 ile ne alakası var bu konunun anlatabilir misin ? İstersen git gt 630 al ultrada 10 fps de akıcı oyna. Tamam ben enayiyim sen akıllısın, üslubunda bunu gösteriyor zaten. Kartı kötülemişmiyim bir yorumlara bakarmısın? Doğruları söylüyorum ve senin de bu işine gelmiyor. 2 yıl daha ultrada oynatamaz diyorum hala da arkasıdayım. Ha akıcı sana göre 30 bana göre 60 fps. Akıcı oynamak var, akıcı oynamak var.

Ben sizin için söylemedim. Örnek verdim. Herkes için söyledim. Sözümün de arkasındayım. Ultra demedik zaten high sonra medium yavaş yavaş düşürerek oynayacağız. 2 yıl gidecektir.

1980x1080 de oynuyorum arkadaşım kafandan uydurma algılayamadığın şeyi nasıl hissediyorsun sallama bilgilerle gelme buraya 60 fps nin altına düşse bile 25 fps lere gelmeden algılayamazsın ufat at, yok rahatsız oluyormuş bilmem ne ! 2 yıl full ultrada götürür demiyoruz iyi kart ultra olmasa bile bazı ayarları kısarak gayet rahat oynarsın ilerdede tatava yapma.

60 fps'den 25'e inince ancak fark ediliyor o zaman öyle mi? Gülüp geçiyorum . Crysis 3 de ultra da 60 fps' yi görebildiniz mi acaba?Şahsen ben göremedim de.

Aaa olur mu hiç adamlar akıcı oynuyor ultrada. İnsan girer bir gpu bechmark testlerine bakar crysis 3'ün, 4x msaa ile kaç fpslere geliyor. Ama biz sallama bilgilerle konuşuyoruz, o doğrusunu biliyor.

Aaa olur mu hiç adamlar akıcı oynuyor ultrada. İnsan girer bir gpu bechmark testlerine bakar crysis 3'ün, 4x msaa ile kaç fpslere geliyor. Ama biz sallama bilgilerle konuşuyoruz, o doğrusunu biliyor.
Aynı kart bende var diyorum 2x Msaa'yı boşver bütün ayarları ultra yaptığımda takılmalar oluyor Crysis 3'te ama işin aslı çamur at izi kalsın hesabı sen birşey bilmiyorsun. Hadi ordan ya.

Ben oyunları 25-30 Fps'de oynamak için can atıyorum Geçen Metro oyununu indirdim. Girişte 3 Fps aldım. Ayarları en aza aldım 9-10 arası alıyordum. Halinize şükredin bence.

HD 7850 alıcağına az daha ekle 7870 al. 7870 benim favorim . 7850 ile 3-4 yıl gidebilir güç kaynağına bağlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…