O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 19 Şubat 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, bazı kıyaslamalar gördüm ekran kartı konusunda. Recep abi de Sapphire'nin HD 7850 modelini önermemiş. Kullanıyorum fakat bir sorunla karşılaşmadım oyunlarda, sizinde fikirlerinizi almak istiyorum bu kart hakkında.
Merhaba arkadaşlar, bazı kıyaslamalar gördüm ekran kartı konusunda. Recep abi de Sapphire'nin HD 7850 modelini önermemiş. Kullanıyorum fakat bir sorunla karşılaşmadım oyunlarda, sizinde fikirlerinizi almak istiyorum bu kart hakkında.
Emircan Cebecioğlu Hectopat Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 547 Yer İstanbul-Turkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2014 #2 Kullanmadım ama 450 TL bütçeye alınabilicek GTX650Tİ klasmanı bir kart.
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 19 Şubat 2014 #3 ZekiGamer dedi: Kullanmadım ama 450 TL bütçeye alınabilicek GTX650Tİ klasmanı bir kart. Genişletmek için tıkla... Vatanbilgisayarda indirimle 440TL gibi bir civarda, ben 380TL'ye almıştım ve gayet harika bir zamanda yakalamıştım, haklısın aynı klasmanda.
ZekiGamer dedi: Kullanmadım ama 450 TL bütçeye alınabilicek GTX650Tİ klasmanı bir kart. Genişletmek için tıkla... Vatanbilgisayarda indirimle 440TL gibi bir civarda, ben 380TL'ye almıştım ve gayet harika bir zamanda yakalamıştım, haklısın aynı klasmanda.
Emircan Cebecioğlu Hectopat Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 547 Yer İstanbul-Turkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2014 #4 ogulcan20 dedi: Vatanbilgisayarda indirimle 440TL gibi bir civarda, ben 380TL'ye almıştım ve gayet harika bir zamanda yakalamıştım, haklısın aynı klasmanda. Genişletmek için tıkla... Zorlayıp Gtx660 alsaydın çok daha hoş olurdu .
ogulcan20 dedi: Vatanbilgisayarda indirimle 440TL gibi bir civarda, ben 380TL'ye almıştım ve gayet harika bir zamanda yakalamıştım, haklısın aynı klasmanda. Genişletmek için tıkla... Zorlayıp Gtx660 alsaydın çok daha hoş olurdu .