Sapphire HD7870 iyi midir?

Merhaba, elime çok cüzi bir miktara(hatta bedava diyelim) Sapphire HD 7870 ekran kartı geçti, bende de Toshiba L50a-1CZ model notebook bulunmakta ve önceden de şu konuda anlattığım gibi eGPU yapma düşüncem vardı fakat AMD'nin ekran kartları hakkında küçücükte olsa bir bilgim yok. Sizce bu ekran kartının performansı nasıldır? Nvidia tarafından bakacak olursak hangi modeline eşdeğer? Bu ekran kartıyla eGPU yapmaya değer mi?

Notebook özellikleri şu şekildedir;
  • Intel i7-4700MQ
  • NVIDIA GT740M
  • 12GB 1600 Mhz DDR3 RAM
  • 1 TB HDD ve 120 GB SSD

NOT: Şunu alsan daha iyi bunu alsan daha iyi üstüne şu kadar para ekle gibi şeyler lütfen söylemeyiniz malum her şey çok pahalı ayrıca benim o kadar bütçem yok. Yoksa RTX 2080ti almayı kim istemez ki?

Nvidia tarafında GTX 660 ile GTX 760 arasında bir performansa sahip. Fiyatı çok cüzi ise alınabilir onun haricinde artık eski bir model.

1050'ye tutunmaya çalışan bir kart ancak bahsi geçen fiyat nedir bilmemizde fayda var. Ucuz etin yahnisi olayından çokça kez bahsetmek zorunda kalıyoruz sonra Ucuza alacağım derken sorun yaşama.

1050'ye tutunmaya çalışan bir kart ancak bahsi geçen fiyat nedir bilmemizde fayda var. Ucuz etin yahnisi olayından çokça kez bahsetmek zorunda kalıyoruz sonra Ucuza alacağım derken sorun yaşama.
Ürün tanıdığım bir abinin miningte kullanılmadı ondan eminiz, normalde ücretsiz alacağım ama ben yine bir şeyler sıkıştırırım diye düşünüyorum

Çoğu oyunu rahat kaldırır şu anda dengi GTX 1050 temiz ve tanıdığınızdan alıyorsanız içiniz rahat alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani ehm işte. 1050'ye tutunmaya çalışan kart diyelim.
Ehm tamam ehm de işte de GT 740m ekran kartı olunca ehm olmuyor o iş hocam
çoğu oyunu rahat kaldırır şu anda dengi GTX 1050 temiz ve tanıdığınızdan alıyorsanız içiniz rahat alın .
Benim daha çok merak ettiğim şey bu ekran kartı eGPU yapmaya değer mi? Yukarıda söylediğim gibi GT 740M kullanmaktayım tüm oyunları düşük ayarda oynaya oynaya "yüksek ayar" diye bir kavram hayatımdan çıktı en azından bununla birlikte oynadığım oyunları(şu an CS:GO, Paladins ve arada bir PUBG) daha rahat oynarım diye düşündüm.

Olur olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…