SAPPHIRE HD7870 vs MSI GTX750T

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ramazan360

Hectopat
Herkese merhaba. Hızlı bir şekilde konuya girmek istiyorum. Ben yeni bir bilgisayar topluyorum fakat ekran kartımı bir türlü seçemedim. Beni şöyle uzun bir süre idare edebilecek, uygun fiyatlı, sessiz, Battlefield 4 gibi oyunları en yüksek ayarda (Ultra'da) oynatabilecek bir ekran kartı istiyorum. Ben şunları seçtim ama birde siz bakın.

https://www.vatanbilgisayar.com/asu...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66605

VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD7870 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kart

VATAN COMPUTER - MSI - GTX750Ti Twin Frozr Gaming GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kart

Şimdiden çok teşekkürler.

Net bütçe belirtir misiniz. Muhtemelen seçtiklerinizden daha iyi seçenekler de olabilir. Ayrıca kullandığınız psu'da oldukça önemli, kaç watt onu da belirtin size zahmet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Powercolor R9 270 alabilirsiniz. 455tl. 5tl daha bütçenizi arttırın.

Overclock demek hız aşırtma demek. Fabrika çıkışlı overclock yapılan kartlarda o.c. yazar. Bunu sizde firmaların kendine özgü programlarıyla yapabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…