Ben yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Şu andaki bilgisayarım artık yeni nesil oyunları çalıştırmaya izin vermiyor. Aslında ilk aldığımda da izin vermiyordu ama öyle ufak tefek oyunlarla idare ediyordum. Şimdi ise gerçekten yeni bir PC almaya karar verdim. Şu andaki sistemim şöyle:
3 GB Ram,
Intel Core 2 Duo 2.93 GHZ işlemci E7500,
Nvidia GeForce 9500GT ekran kartı.
Temel sistem özellikleri bu. Senin deyiminle nasıl bir bakkal kartına ve rezil bir bilgisayara sahip olduğumu görmüşsündür. Yeni toplayacağım sistem ise Vatan'dan. Orda düşündüklerim ise şu parçalar:
Vatan'dan verilen satış sözleşmesinin hepsini yazdım ki sorun çıkmasın her anlamda bilgin olsun. Şimdi bu PC'de üstün grafik özellikleri olan Crysis 3, FarCry 3, Hitman Absolution, Battlefield 3 ve ileride çıkacak BF4'ü en üst ayarlarda kasmadan oynayabilir miyim? Bu PC 2800 lira civarlarında ve bütçemiz bunu aşamaz. Aynı bütçede değiştir dediğin parçalar var mı?
Alacağın bilgisayar gayet iyi. Yine de 16 GB RAM çok gereksiz bence. 8 GB fazlasıyla yeterli. Bunun dışında HD 7970 ve bu bileşenler ile bütün oyunları en yüksek ayarlarda rahatlıkla oynayabilirsin.