Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Türkiye 8 Haziran 2023 #1 Sapphire RX6600 kartım mevcut GPU Tweak gibi Sapphire markasının kendi programı var mı? TriXX diye bir program var, hiçkimseden duymadım bu programı. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2023
Sapphire RX6600 kartım mevcut GPU Tweak gibi Sapphire markasının kendi programı var mı? TriXX diye bir program var, hiçkimseden duymadım bu programı.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 8 Haziran 2023 #2 Efe684 dedi: Sapphire RX6600 kartım mevcut GPU Tweak gibi Sapphire markasının kendi programı var mı? TriXX diye bir program var, hiçkimseden duymadım bu programı. Genişletmek için tıkla... ALT + R tuşuna basarak AMD Software üzerinden yapabilirsiniz.
Efe684 dedi: Sapphire RX6600 kartım mevcut GPU Tweak gibi Sapphire markasının kendi programı var mı? TriXX diye bir program var, hiçkimseden duymadım bu programı. Genişletmek için tıkla... ALT + R tuşuna basarak AMD Software üzerinden yapabilirsiniz.
Wrexyz Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 2.227 Çözümler 10 8 Haziran 2023 #3 Efe684 dedi: Sapphire RX6600 kartım mevcut GPU Tweak gibi Sapphire markasının kendi programı var mı? TriXX diye bir program var, hiçkimseden duymadım bu programı. Genişletmek için tıkla... TriXX kesinlikle indirin. Kartın RGB, fan testi gibi çoğu şeyini yapabilirsiniz. Diğer durumlarda AMD Software kullanın.
Efe684 dedi: Sapphire RX6600 kartım mevcut GPU Tweak gibi Sapphire markasının kendi programı var mı? TriXX diye bir program var, hiçkimseden duymadım bu programı. Genişletmek için tıkla... TriXX kesinlikle indirin. Kartın RGB, fan testi gibi çoğu şeyini yapabilirsiniz. Diğer durumlarda AMD Software kullanın.
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Türkiye 8 Haziran 2023 #4 Wrexyz dedi: TriXX kesinlikle indirin. Kartın RGB, fan testi gibi çoğu şeyini yapabilirsiniz. Diğer durumlarda AMD Software kullanın. Genişletmek için tıkla... İndirdim TriXX sevmedim arayüzü falan bayağı çöp AMD Software bende yüklü değil tıraşh ana menüde gezerken bile kasıyor+ FPS düşüşleri yaşadım arkadaşlarımda yaşadı sildiğimizde 10+20FPS fazla aldık.
Wrexyz dedi: TriXX kesinlikle indirin. Kartın RGB, fan testi gibi çoğu şeyini yapabilirsiniz. Diğer durumlarda AMD Software kullanın. Genişletmek için tıkla... İndirdim TriXX sevmedim arayüzü falan bayağı çöp AMD Software bende yüklü değil tıraşh ana menüde gezerken bile kasıyor+ FPS düşüşleri yaşadım arkadaşlarımda yaşadı sildiğimizde 10+20FPS fazla aldık.