AtlasDredd Yoctopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #1 Merhaba, Sapphire RX570 ITX ekran kartım için "performans" ayarı arıyorum. Sistemim; i5-3570 Sapphire RX 570 ITX. 8 GB RAM. 240 GB SSD. Intel H61 anakart. Bu ayarları nasıl yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 85,6 KB · Görüntüleme: 30 Son düzenleme: 27 Nisan 2024
Merhaba, Sapphire RX570 ITX ekran kartım için "performans" ayarı arıyorum. Sistemim; i5-3570 Sapphire RX 570 ITX. 8 GB RAM. 240 GB SSD. Intel H61 anakart. Bu ayarları nasıl yapmam gerekiyor?
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 810 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Nisan 2024 #2 AtlasDredd dedi: (Fotoğraf eklemeyi bilmiyorum, o yüzden direkt link ekliyorum umarım olur) Genişletmek için tıkla... Fotoğraflarınızı yazım denetimi kısmının hemen altında, gönder tuşunun hizasında bulunan "Görsel yükle" tuşu ile yükleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
AtlasDredd dedi: (Fotoğraf eklemeyi bilmiyorum, o yüzden direkt link ekliyorum umarım olur) Genişletmek için tıkla... Fotoğraflarınızı yazım denetimi kısmının hemen altında, gönder tuşunun hizasında bulunan "Görsel yükle" tuşu ile yükleyebilirsiniz.
KS KS AtlasDredd Yoctopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #3 FortmanForever dedi: Fotoğraflarınızı yazım denetimi kısmının hemen altında, gönder tuşunun hizasında bulunan "görsel yükle" tuşu ile yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
FortmanForever dedi: Fotoğraflarınızı yazım denetimi kısmının hemen altında, gönder tuşunun hizasında bulunan "görsel yükle" tuşu ile yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim.