Forum da aldığım tavsiyeler üzerine Sapphire marka bir ekran kartı satın alacağım. Acaba Sapphire' in Çizgi Elektronik gibi bir yetkili servisi var mı ? Sapphire marka bir ürün alındığında garanti dolduktan sonra arıza yaşanırsa sorunlar nasıl çözülüyor ? Bu veya benzeri bir kart ile sorun yaşayan arkadaşların, özellikle sorunları nasıl çözdüklerini çok merak ediyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Not : Ankette ki ekran kartlarının bit değerleri 512 bit olacaktı. Yanlışlık için kusura bakmayın Anketi nasıl düzelteceğimi bulamadığım için buraya yazayım dedim.
Fanboyluk derken ? Asusun şuanda sadece tek kullandığım şeyi dvd sürücüsü başkada birşeyin kullanmıyorum. İkisi arasında bir seçim istemiş arkadaş bende tercihimi söyledim.