Zireael14 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.564 Çözümler 13 1 Eylül 2018 #1 Evet başlıktaki gibi. Neden Nvidia üretmiyorlar hep merak ederim. Sizce sebebi nedir?
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2018 #2 Zireael14 dedi: Evet başlıktaki gibi. Neden Nvidia üretmiyorlar hep merak ederim. Sizce sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... AMD ile anlaşmalı diye biliyorum. Hem ne gerek var ki? Galax var.
Zireael14 dedi: Evet başlıktaki gibi. Neden Nvidia üretmiyorlar hep merak ederim. Sizce sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... AMD ile anlaşmalı diye biliyorum. Hem ne gerek var ki? Galax var.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 2 Eylül 2018 #3 Evga nasıl AMD kartları üretmiyorsa o da aynı şekilde NVIDIA kartları üretmiyor. AMD'nin partneri olduğu için olabilir. Aynı şekilde Evga da NVIDIA'nın partneri.
Evga nasıl AMD kartları üretmiyorsa o da aynı şekilde NVIDIA kartları üretmiyor. AMD'nin partneri olduğu için olabilir. Aynı şekilde Evga da NVIDIA'nın partneri.
Beşiktaş JK Hectopat Katılım 25 Kasım 2017 Mesajlar 756 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1521964243 2 Eylül 2018 #4 Ucuzluk anlamında Nvidia tarafında arkadaşın da dediği gibi Galax var, performansı da iyi diye biliyorum soğutması da.
Ucuzluk anlamında Nvidia tarafında arkadaşın da dediği gibi Galax var, performansı da iyi diye biliyorum soğutması da.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 2 Eylül 2018 #5 Galax bence Evga ile en iyi markalardan birisi.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2018 #6 Oreki dedi: Galax bence Evga ile en iyi markalardan birisi. Genişletmek için tıkla... Nvidia tarafında mı?
Oreki dedi: Galax bence Evga ile en iyi markalardan birisi. Genişletmek için tıkla... Nvidia tarafında mı?
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 2 Eylül 2018 #7 AMD tarafına pek bakmadım.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2018 #8 Oreki dedi: AMD tarafına pek bakmadım. Genişletmek için tıkla... Sizce AMD tarafında neden yarış için kart üretilmiyor? GTX 1080'e yaklaşan kartı olmadı daha ve RTX 2080 çıktı.
Oreki dedi: AMD tarafına pek bakmadım. Genişletmek için tıkla... Sizce AMD tarafında neden yarış için kart üretilmiyor? GTX 1080'e yaklaşan kartı olmadı daha ve RTX 2080 çıktı.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 2 Eylül 2018 #9 Vega 64 var benzer performansı veren ama gereksiz pahalı ve TDP değeri yüksek. AMD Navi mimarisiyle hazırlanacak muhtemelen. Ryzen gibi olur belki. Bir anda uçururlar ortalığı.
Vega 64 var benzer performansı veren ama gereksiz pahalı ve TDP değeri yüksek. AMD Navi mimarisiyle hazırlanacak muhtemelen. Ryzen gibi olur belki. Bir anda uçururlar ortalığı.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2018 #10 Oreki dedi: Vega 64 var benzer performansı veren ama gereksiz pahalı ve TDP değeri yüksek. AMD Navi mimarisiyle hazırlanacak muhtemelen. Ryzen gibi olur belki. Bir anda uçururlar ortalığı. Genişletmek için tıkla... Tek GPU'lu mu?
Oreki dedi: Vega 64 var benzer performansı veren ama gereksiz pahalı ve TDP değeri yüksek. AMD Navi mimarisiyle hazırlanacak muhtemelen. Ryzen gibi olur belki. Bir anda uçururlar ortalığı. Genişletmek için tıkla... Tek GPU'lu mu?