Sapphire nitre R9 380 + i3 10100F sistem nasıldır?

melih kesen

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle ekran kartı bende var Sapphire Nitro R9 380 4 g 256 Bit bu sisteme bu ekran kartı iyi olur mu? Oyunlarda nasıl performans verir?
Biliyorum SSD kronik sorunlu fazla kronik sorunu yok. Daha benim bilmediğim bir şey varsa bilgilendirirseniz güzel olur.

Öncelikle ekran kartı bende var Sapphire Nitro R9 380 4 g 256 Bit bu sisteme bu ekran kartı iyi olur mu? Oyunlarda nasıl performans verir?
Biliyorum SSD kronik sorunlu fazla kronik sorunu yok. Daha benim bilmediğim bir şey varsa bilgilendirirseniz güzel olur.

Neden bile bile sorunlu bir SSD alıyorsun? Patriot burst al.
Güç kaynağı berbat. En azından FSP Hydro veya Zalman gigamax 550W tercih et.
Kasanin onu komple kapalı o modelin mesh isimli olanını veya Aerocool ore saturn alabilirsin.

Bütçe?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı