Sapphire Nitro+ 5700XT fan hızı kaç olmalı?

Abdullah Albay

Centipat
Ekran kartı fan hızı % de kaç olmalı. Yük altında yani oyun oynarken en fazla kaç RMP de dönmeli.
Ekran kartım: Sapphire Nitro+ 5700XT SE.

Ekran kartı fan hızı % de kaç olmalı. Yük altında yani oyun oynarken en fazla kaç RMP de dönmeli.
Ekran kartım: Sapphire Nitro+ 5700XT SE.
Bence ekran kartın kendi ayarlasın zaten o kendini soğutana kadar fanlarının hızını arttırıyor ellemeni tavsiye etmem.

Bence ekran kartın kendi ayarlasın zaten o kendini soğutana kadar fanlarının hızını arttırıyor ellemeni tavsiye etmem.

Ellemeyince 77-78'i buluyor ben 70'i geçmesini pek istemiyorum.
Otomatik olarak kullanın gerektiği zaman fan hızını arttırır zaten, kasa hava akışı çok kötü değilse soğutması çok kuvvetli bir kart.

Hava akışı iyi sayılır aslında ama 77-78'e çıkıyor.

Öncelikle 77 derece çok fazla değil ne kadar sürede bu kadar ısınıyor? Hangi oyunu oynuyorsun?

Kasa modeliniz nedir?

Rampage storm W5 siyah 2*USB 3.0 18cm +12cm fan oyuncu kasa.
Ekstra olarak arkadaki egzoz fanı değiştirip daha güçlüsünü taktım ön tarafı bir tane daha 14 Cm'lik fan taktı artic P14 üst tarafada iki tane egzoz fan taktım.
Öncelikle 77 derece çok fazla değil ne kadar sürede bu kadar ısınıyor? Hangi oyunu oynuyorsun?

Çok dikkat etmedim ama 1 saat falan
Witcher 3, Detroit Become Human Far Cry 5 gibi.

Gayet normal değerler eğer ultra ayarlarda oynuyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…