JuhaBach Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 255 Çözümler 1 27 Temmuz 2023 #1 MSI B450M-A anakart kullanıyorum, ekran kartı SATA'nın vs. bağlı olduğu kablolardan ötürü takılmıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?
MSI B450M-A anakart kullanıyorum, ekran kartı SATA'nın vs. bağlı olduğu kablolardan ötürü takılmıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Çözüm celilemrednsmnt 27 Temmuz 2023 JuhaBach dedi: Onu takmazsam usb portları 3.0 olmasa bile çalışmaya devam edecek mi? Genişletmek için tıkla... O kablo sadece kasanın önünde 3.0 USB portlarını aktif ediyor. Benim için hayati bir şey değil.
JuhaBach dedi: Onu takmazsam usb portları 3.0 olmasa bile çalışmaya devam edecek mi? Genişletmek için tıkla... O kablo sadece kasanın önünde 3.0 USB portlarını aktif ediyor. Benim için hayati bir şey değil.
KS KS JuhaBach Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 255 Çözümler 1 27 Temmuz 2023 #11 celilemrednsmnt dedi: O kablo sadece kasanın önünde 3.0 USB portlarını aktif ediyor. Benim için hayati bir şey değil. Genişletmek için tıkla... peki çok teşekkür ederim Artı 0 Eksi
celilemrednsmnt dedi: O kablo sadece kasanın önünde 3.0 USB portlarını aktif ediyor. Benim için hayati bir şey değil. Genişletmek için tıkla... peki çok teşekkür ederim