Sapphire Nitro+ 9070XT alınır mı?

5700X3D ile 2K'da kullanmak için 38K'ye Nitro+ 9070XT ya da TUF 9070XT alınır mı arkadaşlar? Kronik sorunu/sıkıntısı vb var mıdır? Ayrıca XPG Core Reactor 750W PSU bu kart için yeterli midir? Kozmetik açısından gönlüm Nitro+'dan yana ama TUF'da olabilir. Şimdiden teşekkürler.

Ben 9070 XT Pulse aldım. Aşırı memnunum. Vatan günlerdir indirim yaptı. 29454 TL falandı diye hatırlıyorum. Nitroya daha fazla vermek istemedim. Ama tabi imkanı olan görsellik, biraz daha iyi soğutma performans ve kablo gizleme olayından dolayı tercih edebilir. Benim PSU da yeni nesil olmadığı için aparatla da bağlamak istemedim. Arada 4K'da oynuyordu gerek görmedim.

Zaten eleman burada her şeyi anlatıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Batina benim PSU'um da yeni değil, beni de aradaki dönüştürücü tedirgin ediyor açıkçası. Kartın kendi sıcaklığı, hotspot değeri, VRAM sıcaklıkları, ses durumu vb nedir acaba, bilgi verebilme şansınız var mı?

Nitro değil Pulse tavsiye ederim. O ucube kabloyla risk almaya gerek yok. Pulse olmakta zorunda değil. Asus prime da iyidir mesela.

Ben o kadar analiz yapamıyorum videoyu atma sebebim bu. İzlerseniz zaten herşey anlatılmış. Kartlar arası çok büyük farklar yok gibi görünüyor. Ancak bazı noktalarda biraz ince ayar çekmek gerekebilir. Mesela ben gücü biraz düşürmüştüm. Performansa etki etmeden daha az ısı ve güç ile aynı performansı yakalamak mümkün. Çok kurcalamadım açıkçası zaten iyi performans veriyor

Şuna da bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Nitro değil Pulse tavsiye ederim. O ucube kabloyla risk almaya gerek yok. Pulse olmakta zorunda değil. Asus prime da iyidir mesela.
Olabilir ama aralarında öyle devasa fiyat farkları olmuyor. O sebeple almışken soğutması iyi bir modele yönelmeyi düşündüm. Belki TUF olabilir. Sapphire'in yazılım konusunda en fazla sorun çıkaran marka olduğu söyleniyor. Bu konuda bir fikriniz var mı?

Çok uzun zaman sonra AMD'ye geçeceğim ve bıraktığımda bende çok da iyi bir izlenim bırakmamıştı. Tabii aradan uzun zaman geçti, şu anda gayet stabil olduğu söyleniyor ama yine de alırken kılı kırk yarma gibi bir durum var.

Sıfır sıkıntı bende. Ben de çok eskiden RX 460 mıydı öyle bir kart kullanmıştım. Bazen wattman hatası olurdu ama yazılımı kaldırmıştım sıkıntı olmuyordu zaten o hata da oyunlara etki etmiyordu. Şimdi ise hiçbir sorun yok. 5070 Ti kullanan arkadaşım kardeşine bir süre önce 9070 XT Pulse almıştı. Bana da onu öneriyordu.

Ben de biraz tereddüt yaşamıştım ama iyi ki almışım diyorum şimdi. 5070 Ti ile arasında neredeyse 10 bin lira fark var. Kampanyalı indirimli alınca çok daha iyi oldu.

Tabi kararını etkilemek istemem. Hangisi seni mutlu edecekse onu almalısın. Nvidiayı sevebilirsin veya onun sunduğu teknolojiler daha çok hoşuna gidebilir. Hiç bir şey olmasa bile kendine daha yakın da hissedebilirsin. Kimse buna karışamaz elbette

@Batina tabii ki gereksiz fanboyluk gibi bir amaç gütmüyorum. Sonuçta tüketici olarak uygun fiyat/iyi performans dengesine bakıyorum. Nvidia olmuş, AMD olmuş inanın fark etmiyor. Beni uğraştırmadan vaad ettiği özellikleri sunsun yeterli. Benim burada kişisel zevk olarak belki kozmetiği biraz kafamı kurcalıyor olabilir ama o da aşılamayacak bir durum değil gibi. Deneyimlerinizi aktardığınız için çok teşekkür ederim, sanırım fiyat ve vade farksız taksit durumuna göre Pulse, Nitro ya da TUF modellerinden birine yöneleceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…