Sapphire Nitro+ 9070XT'ye PSU önerisi

Mayday

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. İkinci el kasa satın aldım. Ekran kartı olarak da, Sapphire Nitro+ 9070XT'yi satın alıyorum. Ancak, ekran kartı satıcısının dediğine göre, kasamdaki PSU, yeni tip giriş değilmiş ve Sapphire Nitro+'ı desteklemiyormuş.

Güç kaynağı: Corsair HX1200 1200W Power Supply +

Sizden rica etsem, bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Gerçekten bu PSU, gen5 değil mi? Yeni tip giriş desteklemiyor mu? Şayet öyleyse, Sapphire Nitro+ 9070XT destekleyen 1000W veya üzeri bir PSU yazabilir misiniz? Teşekkürler.

Gereksiz, PSU gen 5 olmasa bile dönüştürücü ile kullanılabiliyor illaki yeni tip PSU'ya gerek yok.

Naçizane tavsiyem ekran kartını değştirmeniz, NVIDIA'ya yönelmeniz yönünde olur. Bu PSU ile 5090 bile kullanılabilir.

Merhaba. Mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Ekran kartının maalesef o kablosu yokmuş. İlk sahibi o kabloyu yollamamış.

Bana bunu almamı ve bu kablonun yeterli olacağını söyledi ekran kartını satacak kişi. Acaba bu kablo sizce yeterli mi? Bu konuyu hiç bilemiyorum; özür dilerim. Yardımınızı rica ediyorum teşekkürler.

Hayır, bunu almayın. Modüler PSU'lara farklı marka kablo takmak tehlikeli. Ya aynı markanın bu ürün ile uyumlu OEM parçasını alın ya da linkl attığım ürün gibi bir şey lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı