Sapphire Nitro R9 380X Almak

Daha fazla  
Uzun bekleyişler ve kararsızlıklar sonunda Sapphire R9 380X Nitro modelini almaya karar verdim gibi. Aklımda bazı sorular var:
- R9 380x, Directx 12'den tam anlamıyla faydalanabiliyor mu ?
- Pascal mimarisi çıkış tarihi sonbahara sarkacak görünüyor. Bu kartı alırsam pişman olur muyum o zaman ? (Büyük bir performans zıplaması olur mu ? )
- R9 380x ile Gtx 970 kıyaslarsak doğru bir kıyaslama olmaz tabi ama, bütçeni zorla Gtx 970 al onun elektrik faturası ile o açığı kapatır, seni daha uzun süre götürür gibi şiddetli tavsiyeniz olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alma üstad yabancı forumlarda'da bakarsan ısınma ve çok fazla sorunu var. Sapphire kötü bir marka değil orta segment bir marka fakat ben alırsanız MSI almanızı öneririm...

4-5 tane hatrı sayılır test videosu izledim bir sıkıntı göremedim sıcaklıklar veya başka konu hakkında. Performans olarak da diğer markalardan önde 1040 - 6000 değerleriyle, tercih etme sebebi olmasını sağladı. Yine de dediklerinizi göz önünde bulundurup araştıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…