Sapphire nitro R9 390 vs MSİ R9 390

Radeon r9 390 Hangi üretici?

• Sapphire

Oy: 19 82,6%
  • Msi

Oy: 4 17,4%

• Oy verenlerin toplamı
    23
İkiside çok yakın, seviyeleri (Tier) aynı, fakat Sapphire Nitro R9 390 OC için daha uygun. İstediğiniz firmayı seçebilirsiniz fakat OC yapacaksanız Sapphire.

Nedense MSI, Asus gibi üst markalara AMD'yi yakıştıramıyorum. Sürekli Nvidia ile tanıdığımız için AMD'ye fazla önem vermiyorlar düşüncesindeyim. Sapphire'ninde AMD tarafında kaliteli olduğu düşüncesindeyim. Çünkü Nvidia ile bir ortaklığı yok. Bence Sapphire alın. Soğutmasıda iyi ayrıca.

Sapphire alacağım teşekkürler ayrica topladigim sistemde ek'te mevcut sistem hakkında yorumlarinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• received_225397777818915.jpeg
    56,9 KB · Görüntüleme: 319
Bence sapphire alma ben de r9 280 var surekli sorun cikatiyor yeni olmasina ragmen

Bence sapphire alma ben de r9 280 var surekli sorun cikatiyor yeni olmasina ragmen

Eski mimarili kart normaldir sorun cikarmasi 390 nitro yada şöyle diyim sapphire nitro modellerinde başardı bu isi bir modeli yuzunden markaya kötü yada sıkıntılı demek hatadır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…