A Arseyus Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 821 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #11 Lee Yubin dedi: Bi öndeki camı çıkarıp denesene. Bence o camdan dolayı iyi hava alamıyor. Genişletmek için tıkla... Denedim sadece 4 derece fark etti. Acaba yaz ayı diyemi kart 80'lere çıkıyor yoksa termal macun mu kurudu acaba.
Lee Yubin dedi: Bi öndeki camı çıkarıp denesene. Bence o camdan dolayı iyi hava alamıyor. Genişletmek için tıkla... Denedim sadece 4 derece fark etti. Acaba yaz ayı diyemi kart 80'lere çıkıyor yoksa termal macun mu kurudu acaba.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 11 Temmuz 2024 #12 Arseyus dedi: Denedim sadece 4 derece fark etti. Acaba yaz ayı diyemi kart 80'lere çıkıyor yoksa termal macun mu kurudu acaba. Genişletmek için tıkla... Yaz-kış baya fark ediyor. Şu an soğutucu fanı 35 derece hava üflüyorsa kışın 15 derece hava üflüyor. Fark eder yani illa.
Arseyus dedi: Denedim sadece 4 derece fark etti. Acaba yaz ayı diyemi kart 80'lere çıkıyor yoksa termal macun mu kurudu acaba. Genişletmek için tıkla... Yaz-kış baya fark ediyor. Şu an soğutucu fanı 35 derece hava üflüyorsa kışın 15 derece hava üflüyor. Fark eder yani illa.