kanka kule tipi alıcam ztnİşlemci sogutucu almalısın sogutma ile 70'lerde geziyor.
İyi bir 550W PSU bile yeterli. PSU için bütçe nedir?
Bunu alacağım aga hem Gold fiyatda iyi![]()
Cooler Master 650w 80 Plus Gold Tam Modüler Sfx Power Supply Pc Güç Kaynağı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master 650w 80 Plus Gold Tam Modüler Sfx Power Supply Pc Güç Kaynağı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master 650w 80 Plus Gold Tam Modüler Sfx Power Supply Pc Güç Kaynağı özelliklerini incele, 1.746,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kanka benim kasam bu GamePower Horizon Gaming MESH 4*120mm RGB Fan Mesh Kasa RGB Kontrolcü ve Uzaktan Kumanda - incehesap.comAlmayın. SFXX bu. Mini sistemler için. Normal kasalar için değil.
kanka iyi tamamda bunlar bronz sertifikka yani sence benim attıgım highpower daha mantıklı değil mi highpowerda tanınan kalite bi marka![]()
Corsair CX Series CX650F RGB CP-9020217-EU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair CX Series CX650F RGB CP-9020217-EU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair CX Series CX650F RGB CP-9020217-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.627,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kanka iyi tamamda bunlar bronz sertifikka yani sence benim attıgım High Power daha mantıklı değil mi High Power'da tanınan kalite bir marka
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.