Sapphire Nitro RX470 Ekran kartı alınır mı?

benkimimbilmem

Kilopat
Aktif olarak 1050 Ti Gaming X kullanıyorum. Ekran kartımı satıp RX 470 almayı düşünüyorum 550TL'ye. Ekran kartı mining edition fakat stok BIOS var. Mining için kullanılmış bir kart fakat temiz Furmark testinde 71 dereceyi görüyor maksimum. Sizce almalı mıyım? 1050 Ti dan daha fazla performans verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS farkı boost clock ve core clock hızları farklı olduğu için diye biliyorum RX 470'i küçük bir OC ile RX 570 ile aynı performansa getirebiliyoruz.

FPS farkı boost clock ve core clock hızları farklı olduğu için diye biliyorum RX 470'i küçük bir OC ile RX 570 ile aynı performansa getirebiliyoruz.
Bütçen varsa 2.elden temiz RX 580 al derim. Hepsini sollar geçer. 900 TL bandında bulabiliyorsun sahibinden.com dan getli olarak.
Bence RX 470 alma direk hafif bir fiyat farkıyla 2.elden 570 al hem yeni kart hemde daha performanslı tam anlamıyla bir önceki sürümle eşit değiller yanlış düşünüyorsunuz.

790TL'ye RX 580 görmüştüm alabilirim fakat 40TL eklemem gerekir. Benim planım şöyleydi aslında ekran kartını 750 TL'den satacaktım 550 TL'ye RX 470'i alacaktım ondan sonra 100 TL'ye 4GB RAM alacaktım çünkü şuan 6GB RAM var sadece.

Hocam 790 TL çok ucuz RX 580 için dikkat edin yinede siz temizde çıkabilir sıkıntılıda bende 950 den almıştım. Sizin durumunuz biraz farklı eğer ileride 4 GB ram alamam diyorsanız 6G ram ile RX 580 de sıkıntı yaşarsınız.

Mining için kullanılmış bir karttı sanırsam tam hatırlamıyorum ama sıkıntı olmaz testlerini yapıp alacağım zaten. Şimdi RAM sonradan alabilirim fakat kasada almam lazım.

Mining yapılmış kartlardan uzak dur. O kartlar 7/24 açık olarak aylarca çalıştırıldığı için ömrü fazlasıyla kısalmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…