Sapphire Pulse 5600 XT ve MSI 1660 Super Gaming X

Bütçe
2500
Merhabalar. Kendime bir PC topladım ve tek kalan şey ekran kartı Sapphire Pulse 5600 XT ve MSI 1660 Super Gaming X arasında kaldım. 5600 XT'nin soğutmasının ve performansının çok iyi olduğunu duymuştum ama yazılım sorunları beni korkutuyor. 1660 Super'de soğutması çok iyi ve performansı 5600 XT'ye göre biraz düşük ama hiç sıkıntısı yok sizce hangisini almalıyım veya başka bir tavsiyeniz var mı?
PC özellikleri:
Anakart: Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 soket am4.
İşlemci: Ryzen 5 3600 3, 6GHz 35MB cache soket AM4 işlemci.
RAM: Kingston 16 GB(2x8) HyperX Fury 3200MHz CL16 DDR4 RAM.
Güç kaynağı: High Power 600W 80+ Bronze eco aktif PFC yüksek verimli güç kaynağı.
Kasa: Aerocool ore saturn 4x12cm fixed RGB fanlı, pencereli, kart okuyuculu USB 3.0 siyah ATX oyuncu kasası.
Monitör: ASUS VP249QGR 23.8" Full HD IPS çerçevesiz 1ms 144Hz adaptive-Sync (FreeSync)
İyi günler.

Soğutma konusunda nasıl iyi oluyor? Pulse sandığınız gibi iyi bir model değil kompetent konusunda da iyi değil ve en fazla sorun çıkaran modellerden ve Gaming X ise en iyilerden sayılır ve neden üst düzey model ile giriş bir modeli karşılaştırıyorsunuz? 5600 XT Gaming X ile karşılaştırmak daha mantıklı olur yani bir ekran kartını karşılaştırırken benzer modelleri karşılaştırmakta fayda var Pulse çok iyi bir model falan değil ve iki kart arasından aradaki performans farkı sebebiyle yazılımsal sorunlarla cebelleşmeyi göze alıp 5600 XT alırsım ama mümkünse Galax 2060 alın her türlü daha iyi hem Driver'de hem de RTX, DLSS 2.0, nvenc vb gibi teknolojileri var.

Sapphire Pulse soğutma konusunda en iyi 5600 XT modeli hocam. Ayrıca Sapphire Pulse 5600 XT kullanıyorum sessiz çalışması, soğutması şahane. Yazılım konusunda bir sıkıntı yaşamadım kolayca güncellenebiliyor, güncel olarak geldi bana. Ayrıca fiyat performans olarak en iyisi Sapphire Pulse 5600 XT test videolarını izleyiniz.

RTX benim işime pek yaramaz ben FPS oyuncusuyum başka bir tavsiyen var mı?

RTX benim işime pek yaramaz ben FPS oyuncusuyum başka bir tavsiyen var mı?
Ben orada sadece RTX yazmadım ki.
En iyi soğutmalı mı? Gaming X falan en iyi soğutmalı modeller ve 14 Gbps'de bellek ısınması en az olan model.
EDİT: Kompetent konusunda iyi değil ve tuhaf sorunlar yaşayanlar var mavi ekran özellikle zamanla yaşanıyor.

Diğerleri ne ki ben onları anlamadım .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Özellikle Mesut çevik videosunu izle.
.
Performans olarak şöyle.

Yazılım konusunda zaten NVIDIA daha iyi olduğunu biliyorsunuz o yüzden mümkünse 2060 dedim ama 1660 Super vs 5600 XT konusunda mümkünse iyi soğutmalı 5600 XT daha iyi olur ama daha da mümkünse Galax 2060 en en iyisi olur.
.

Bütçemi çok geçiyor maalesef MSI 5600 XT Gaming X nasıl.

test videolarını izleyiniz lütfen. Gaming X ile sapphire arasında 5 6 derece var fiyat performans olarak alabileceğiniz en iyi Rx 5600 XT Sapphire Pulse modeli.
Bütçemi çok geçiyor maalesef MSI 5600 XT Gaming X nasıl.

Hocam İncehesap cuma indirimlerinde genellikle RTX 2060 kartlar 2500'e düşüyor onu bekleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…