cihadckysrr Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #11 Eren Öztekin dedi: Ben de buradan almıştım. 29.999 liraydı. Hatta stoklarda yoktu müşteri hizmetlerine mesaj atıp stoğa sokmuştum. Genişletmek için tıkla... Bende almak istiyorum ama şuan nakitim yok içim gidiyor resmen.Muhtemelen tekrardan zamlanacaktır.
Eren Öztekin dedi: Ben de buradan almıştım. 29.999 liraydı. Hatta stoklarda yoktu müşteri hizmetlerine mesaj atıp stoğa sokmuştum. Genişletmek için tıkla... Bende almak istiyorum ama şuan nakitim yok içim gidiyor resmen.Muhtemelen tekrardan zamlanacaktır.
E Eren Öztekin Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 177 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi - Sistem Yöneticisi 12 Eylül 2023 #12 cihadckysrr dedi: Bende almak istiyorum ama şuan nakitim yok içim gidiyor resmen.Muhtemelen tekrardan zamlanacaktır. Genişletmek için tıkla... Üstad gelir durumunuzu bilmiyorum ancak bu tarz şeyleri nakit almayın. Ya kredi kartıyla alın ya da kredi çekin. Geri öderken kuş gibi oluyorlar.
cihadckysrr dedi: Bende almak istiyorum ama şuan nakitim yok içim gidiyor resmen.Muhtemelen tekrardan zamlanacaktır. Genişletmek için tıkla... Üstad gelir durumunuzu bilmiyorum ancak bu tarz şeyleri nakit almayın. Ya kredi kartıyla alın ya da kredi çekin. Geri öderken kuş gibi oluyorlar.
cihadckysrr Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #13 Eren Öztekin dedi: Üstad gelir durumunuzu bilmiyorum ancak bu tarz şeyleri nakit almayın. Ya kredi kartıyla alın ya da kredi çekin. Geri öderken kuş gibi oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bende zaten nakit yok derken suan hiç param yok anlaminda soyledim.Yoksa bende kredi karti taksitle alicam tek seferde o paralari veremem.
Eren Öztekin dedi: Üstad gelir durumunuzu bilmiyorum ancak bu tarz şeyleri nakit almayın. Ya kredi kartıyla alın ya da kredi çekin. Geri öderken kuş gibi oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bende zaten nakit yok derken suan hiç param yok anlaminda soyledim.Yoksa bende kredi karti taksitle alicam tek seferde o paralari veremem.