Sapphire Pulse 9070 XT vs XFX Mercury RX 9070 XT

Bütçe
34000
Makaleler
14
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Meslek
What am I? - I do not know...
Bu iki kart arasında hangisi daha alınası?

Gönlümden Nitro+ geçiyor normalde ama taksitle alacağım için zorlanma ihtimalim de var o yüzden tırsıyorum eğer Nitro+ alamazsam bu iki modelden birisini tercih edebilirim diye sormak istedim.

Mercury modeli bildiğim kadarıyla kendi kutusu dışında siyah kutu içerisinde ithalat garantili olarak satılıyor. Bunu gözden kaçırdıysanız teyit etmeniz faydalı olur. Birkaç ay önce ben araştırırken bu şekildeydi.

Bunun dışında iki modelde memnun eder mercury daha üst segment olarak görünüyor. İmkan varsa ben bu üçlü arasında nitro modelini tercih ederim. Görünüşü hoşuma gidiyor.

Olursa Nitro+, olmazsa mercury ikisi de olmazsa ben derim Red Devil sen anla Hellhound.

Son düzenleme:

Gönlümden Nitro+ geçiyor normalde ama taksitle alacağım için zorlanma ihtimalim de var o yüzden tırsıyorum eğer Nitro+ alamazsam bu iki modelden birisini tercih edebilirim diye sormak istedim.
Gaming gecesinde taksit oluyor mu net bilmiyorum fakat nitro+ 32-33 civarına düştüğünü hatırlıyorum. Denk getirebilirseniz yapıştırın gitsin ordan.

Trendyol üzerinden Nitro+ alabilirim aslında. Peşin fiyatına 9 taksitle 38 bin TL civarına geliyor cezbetmedi değil. 9 ay ödeme planı açısından da çok daha rahat olduğu için düşünmüyor değilim.

Şu model nasıl? Taksit seçeneklerini kontrol etmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı