Satıldı Sapphire Pulse RX 560 4 GB

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

EREN SATAR

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Manisa
1.000₺`ye SATILMIŞTIR! Sapphire Pulse RX 560 4 GB fabrikasyon O.C modelidir 27.05.2021 tarihinde Teknobiyotik üzerinden alınmıştır. Faturası kutusu poşetleri tamdır az bir süre de kalmış olsa garantisi devam etmektedir faturası bizzat benim adımadır ilk sahibiyim az ve temiz kullandım serin ortamda serin bir şekilde çalıştı hiçbir sıkıntısı problemi yoktur. Kartın içi açılmamıştır tamir macun değişimi vs söz konusu değildir. Güvenlik etiketleri üzerindedir.

Her türlü testi istediğiniz gibi yapabilirsiniz. FurMark 3DMark- testleri yapılmıştır başarıyla geçmiştir isteyen alıcılarla detaylı şekilde paylaşılır.
Sahibinden linki üzerinden detaylı bakabilirsiniz model yükseltme amaçlı satıyorum.
1300TL.

@Motionless IN White @Faraenn 1.000TL'ye alıcı var veriyorum. @Mirza Kaplan

Son düzenleme:
Sapphire Pulse RX 560 4 GB fabrikasyon O.C modelidir 27.05.2021 tarihinde Teknobiyotik üzerinden alınmıştır. Faturası kutusu poşetleri tamdır az bir süre de kalmış olsa garantisi devam etmektedir faturası bizzat benim adımadır ilk sahibiyim az ve temiz kullandım serin ortamda serin bir şekilde çalıştı hiçbir sıkıntısı problemi yoktur. Kartın içi açılmamıştır tamir macun değişimi vs söz konusu değildir. Güvenlik etiketleri üzerindedir.

Her türlü testi istediğiniz gibi yapabilirsiniz. FurMark 3DMark- testleri yapılmıştır başarıyla geçmiştir isteyen alıcılarla detaylı şekilde paylaşılır.
Sahibinden linki üzerinden detaylı bakabilirsiniz model yükseltme amaçlı satıyorum.
1300TL.

@Motionless IN White @Faraenn 1.000TL'ye alıcı var veriyorum. @Mirza Kaplan
Keşke param olsa da alsam. Şuan param yok gerçekten 1 sonra olsa belki olurdu.

@EREN SATAR 1K'ya sal geç, daha üstüne zaten 570 gibi kartlar bulunuyor.
Hocam merhabalar RX 560 kartımı 1.000₺ ye sattım bugün param güvende ile kargoladim yaklaşık 10-11 ay garantili Evga 1660 Süper düşünüyorum. Asıl korkum şu Evga ekran kartı üretimini bitirdi bu kart sonradan elimde kalır mı? Bildiğim kadarıyla Evga çok kaliteli kartlar üreten bir firmaydı. 2500₺`ye anlaştım 250₺`de param güvende bedeli var 2750₺`ye geliyor 100₺ kart kampanyası ile 2650₺`ye gelecek. Kutu fatura garanti tam.

@EREN SATAR
1660S parasına çok rahat 5600 XT ve biraz araştırılır ise 5700 XT gibi canavar bir kart bulunabiliyor hocam. Sırf garantisi var diye bulaşmak ne kadar doğru tartışılır, EVGA elinizde kalmaz ama o GPU haddinden daha pahalı olur.

@EREN SATAR
1660S parasına çok rahat 5600 XT ve biraz araştırılır ise 5700 XT gibi canavar bir kart bulunabiliyor hocam. Sırf garantisi var diye bulaşmak ne kadar doğru tartışılır, EVGA elinizde kalmaz ama o GPU haddinden daha pahalı olur.
Hocam 2500₺ den kimse bir kuruş aşağıya inmiyor ya ve ilginçtir ki kartlar satılıyor o paralara bana da mantıklı gelmişti.
O attığınız 5600XT ile iletişime geçtim içi açıldı macun değişimi için dedi ondan istemedim. İçi açılmamış garantisi olanlar en az 3.000₺ 2500₺`e 1-2 tane buldum ama garantileri yok.

Sana kalmış dostum, içi açıldı diye kötü yorum doğru değil. Bakımı yapıldığına göre sıcaklık gibi değerlerine bakarsın az çok ele verir kendisini zaten. Garanti de bu tarz kartlarda pek arayacağın bir şey olmamalı, 5700 XT taş gibi kart. 2.500-2.800 arasına Facebook gruplarında satıyorlar.

Sana kalmış dostum, içi açıldı diye kötü yorum doğru değil. Bakımı yapıldığına göre sıcaklık gibi değerlerine bakarsın az çok ele verir kendisini zaten. Garanti de bu tarz kartlarda pek arayacağın bir şey olmamalı, 5700 XT taş gibi kart. 2.500-2.800 arasına Facebook gruplarında satıyorlar.
Bunlarda da Wattman Coil Whine vs var mı?

AMD kartların çoğunda yüksek frekans yüzünden olan bir sorun. Çözümü basit, güzel bir ayar çekilerek sorun giderilir ve tükettiği güçte düşer performans kaybı ise neredeyse hiç olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı