Sapphire Pulse RX 570 ekran kartı alınır mı?

Arkadaşlar bu başlıktaki ekran kartını almayı planlıyorum ama FPS testlerine güvenemiyorum.
Bu kart GTA 5 veya Forza Horizon 4'de yüksek ayarlarda oynatır mı?
Sistem: Intel i5 3470.
8 GB RAM.
2. El alacağım ürünün linki.

Arkadaşlar bu başlıktaki ekran kartını almayı planlıyorum ama FPS testlerine güvenemiyorum.
8 GB RAM.
2. El alacağım ürünün linki.

İlan gerçek değil, o fiyata olsa satışa sunulur sunulmaz 5-6 dakika içinde satılırdı. Kartın güncel piyasası zaten 2500 TL ediyor, baktığınız ilan 2020 Ekim ayında yayınlanmış.

Tamam hocam en iyisi Sapphire sustum vallaha. :D

En iyisi Sapphire diyen olmadı. Sapphire ekran kartı size kötü çıktı diye hep kötü olmaz. O zaman ASUS ve MSI'de kötü marka oluyor.

8 GB RAM.
2. el alacağım ürünün linki.

Bence oynatır.

Sapphire çok iyi bir marka buarada. Sapphire Pulse 5700 XT var ve bir kere bile herhangi sorun yaşamadım. Ama sanırım bazı modellerde sıkıntı olabiliyor. 5700 XT alırken baya bir araştırmıştım mesela o zaman ASUS TUF, XFX ve MSI'lar baya baya kötüydü. Belki de 570 modelinde de Sapphire iyi iş çıkarmamamış olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı