Sapphire Pulse RX 580 Furmark test sonuçları

Vatandaşınbiri

Centipat
Selamlar arkadaşlar, yaklaşık 1 ay kadar önce başlıkta belirttiğim ekran kartını 2. el olarak satın aldım. Bugün merak edip bir stres testi yapayım dedim, sonuçlar görseldeki gibi çıktı. Bu işlerden pek anlamadığım için Sosyal'e atayım, anlayan arkadaşlar durumunu değerlendirsin dedim. Anlayan arkadaşlar kartın durumu hakkında bilgi verebilirler mi?

Dosya Ekleri

• stres test.png
    stres test.png
    339,2 KB · Görüntüleme: 223
Son düzenleyen: Moderatör:
GPU-Z sensors açık bir şekilde 1080p ayarda 10 dakika test edin en az. GPU-Z sensors kısmında GPU core clock ve GPU memory clock değerinin düz olması lazım.
Ek olarak OCCT ile kartı test edebilirsiniz. Attığınız değerler normal gözüküyor ama ayrıntılı görmek istiyorsanız dediklerimi yapabilirsiniz.

GPU-Z sensors açık bir şekilde 1080p ayarda 10 dakika test edin en az. GPU-Z sensors kısmında GPU core clock ve GPU memory clock değerinin düz olması lazım.
Ek olarak OCCT ile kartı test edebilirsiniz. Attığınız değerler normal gözüküyor ama ayrıntılı görmek istiyorsanız dediklerimi yapabilirsiniz.
aga şey sorucam bende rx580 pulse modeli var yaklaşik 6500 puan alıyor furmark testinde sabit 83 derece çalişiyor normalmi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı