Sapphire Pulse RX 580 için işlemci önerisi

Bütçe
750-1500

Bir de benim arkadaşım bana RAM verecek de 4 GM 2400 MHz benimki 8 GB 3000MHz onu taksam 12 GB yapsam FPS düşer mi artar mı bazıları düşer bazıları artar diyor

Bir de benim arkadaşım bana RAM verecek de 4 GM 2400 MHz benimki 8 GB 3000MHz onu taksam 12 GB yapsam FPS düşer mi artar mı bazıları düşer bazıları artar diyor

2400 MHz düşmemeniz daha iyi olur, yüksek bir ihtimalle CL değeri de tutmaycak idareten takın bakın eğer performansınız artıyorsa kullanabilirsiniz. Pek sağlıklı bir çözüm değil ama idare edebilir belki

Peki aynı MHz ve aynı GB değerine sahip bir 8 GB RAM taksam 16 GB yapsam olur mu farklı bir marka olunca sıkıntı oluyor mu?

Peki aynı MHz ve aynı GB değerine sahip bir 8 GB RAM taksam 16 GB yapsam olur mu farklı bir marka olunca sıkıntı oluyor mu?

Farklı marka muhabbeti değil de 8 GB ve aynı MHz değeri - aynı CL değeri takarsanız daha iyi olur FPS artışı açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…