Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 8 Haziran 2023 #21 Afur dedi: Ekran kartının yetkili servisi iyi midir? Değişim mi yaparlar, tamir mi? Yetkili servisi arena.com.tr Genişletmek için tıkla... Sizin probleminizle, bu konudaki aynı değil, sorunu belirttiğiniz konuyla da ilgilenmediniz.
Afur dedi: Ekran kartının yetkili servisi iyi midir? Değişim mi yaparlar, tamir mi? Yetkili servisi arena.com.tr Genişletmek için tıkla... Sizin probleminizle, bu konudaki aynı değil, sorunu belirttiğiniz konuyla da ilgilenmediniz.
Afur Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 834 Çözümler 6 8 Haziran 2023 #22 Marix dedi: Sizin probleminizle, bu konudaki aynı değil, sorunu belirttiğiniz konuyla da ilgilenmediniz. Genişletmek için tıkla... Hocam söylediklerinizi yaptığımı ve işe yaramadığını yazmışım.
Marix dedi: Sizin probleminizle, bu konudaki aynı değil, sorunu belirttiğiniz konuyla da ilgilenmediniz. Genişletmek için tıkla... Hocam söylediklerinizi yaptığımı ve işe yaramadığını yazmışım.
FTimurlenk Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #23 Afur dedi: Ekran kartının yetkili servisi iyi midir? Değişim mi yaparlar, tamir mi? Yetkili servisi arena.com.tr Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok henüz yeni aldım ben de ekran kartımı
Afur dedi: Ekran kartının yetkili servisi iyi midir? Değişim mi yaparlar, tamir mi? Yetkili servisi arena.com.tr Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok henüz yeni aldım ben de ekran kartımı