İnceleme Sapphire Pulse RX 6600 XT

6600XT'nin 2 fanlı XFX modeli çok sıcak çalışıyor maalesef, Sapphire Pulse modelinin sıcaklık değerleri gayet iyiymiş.

3 fanlısı da yapılan testlerde daha sıcak görünüyor. Sanırım XFX modellerinin çok ucuza bulunabilme şansı da bundan oldu.

3 fanlısı da yapılan testlerde daha sıcak görünüyor. Sanırım XFX modellerinin çok ucuza bulunabilme şansı da bundan oldu.

Eki Görüntüle 1139436

Evet XFX soğutma işini gerçekten beceremiyor. Fakat 3 fanlı kartın sıcaklık değerleri fazla olmasına rağmen 2 fanlı kartın yanında çok masum kalıyor. Sanırım bir daha asla XFX ürünü almayacağım.

Ulan tam para biriktirip 5000TL'ye RX 5600XT aldım, 1 hafta sonra RX 6600 XT çıktı!

Güzel inceleme bu arada hayırlı olsun.

RTX 2060 denginde bir kart almışsınız evet bekleseydiniz RTX3060 denginde bir karta sahip olacaktınız ama üzmeye değmez güle güle kullanın.
Bu arada inceleme güzel olmuş elinize sağlık.

Keşke Pulse'a da Nitro modeli gibi özenli davransalar. Bir kırmızı LED koyuyor tamam bitti.

Benim de Nitro+ modeli elime geçti bugün,

Mining ve oyun için aldım bu kartı çünkü 5700 XT'imle sürekli kazım yapıyorum. Kutusu, ambalajı beni üzdü açıkçası. 2016 yılında aldığım GTX 960'ımın kutusu falan bundan sağlam ve kaliteli

Ayrıca backplate in metal olmasını tercih ederdim, plastikten hoşlanmıyorum. Kartın her yeri plastik. Tabii beklenti meselesi biraz da. Nitro+ modeli olunca biraz daha kaliteli beklemiştim.

Görüntü dışına gelecek olursak güzel kart. Çok oyunda deneme fırsatı bulamadım henüz ancak mining verimi gayet güzel.

Sapphire sen veletken nefret ederdim. Çünkü merdiven altı bit marka sanardım Sapphire'yi.

Son düzenleyen: Moderatör:
3070Ti'den sonra gözümü fiyat olarak ilk diktiğim kart 6600XT şu anda. Performans olarak çok hoş duruyor. Eğer 3070'ti alamaz isem ilk hedefim 6600XT olacak. İnceleme için çok teşekkürler hocam. Elinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…