İnceleme Sapphire Pulse RX 6600 XT

Pulse modeli de aynıymış bugün tekrar sökünce fark ettim. 5500 XT Pulse modeli bile arkası metaldi bununki plastik gibi ilginç bir malzeme kullanmışlar tam çözemedim. Bayağı da hafif kart. Soğutma boruları da farklı. Nitro genelde Pulse modelinin ışıklısı gibi oluyor, çok yakın üretiyorlar.

Kargodan alinca zaten bi ufak gelmisti gozume, gercekten dedigin gibi cok hafif kart. Gaming X 5700 XT esek olusu gibi kaliyor bunun yaninda.

Sicaklik degerleri guzel kartin. Oradan sevindirdi.

Kargodan alinca zaten bi ufak gelmisti gozume, gercekten dedigin gibi cok hafif kart. Gaming X 5700 XT esek olusu gibi kaliyor bunun yaninda.

Sicaklik degerleri guzel kartin. Oradan sevindirdi.

Katılıyorum bu yeni büyük fanlar bayağı güzel. 5500 XT de aynı dediğin gibi bayağı ağırdı, birisine atsan adam öldürecek cinsten. Yeni bir şey denemişler sanırım iyi de olmuş gibi tatmin ediyor sıcaklık değerleri.

Hocam aldığınız model Sapphire Radeon RX 6600 XT Pulse modeli mi? Yükteyken sıcaklık değerleri kaçtı?

Hocam aldığınız model Sapphire Radeon RX 6600 XT Pulse modeli mi? Yükteyken sıcaklık değerleri kaçtı?

Evet. Furmark ile 5 dakika stres testi yaptığımda 74 dereceye çıkıyor en fazla, oyunlarda ise 72 derece civarı diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…