İnceleme Sapphire Pulse RX 6600 XT

AMD Kartlarda 144hz monitör kullananlarda bellek takılma sorunu oluyordu. RX 5700XT Kartlarında da vardı bu sorun. Boşta ekran kartı ısısı normalden 5-10 derece fazla oluyordu. Bu sebepten çok konu açılmış ve sorunun çözümü de 142hz alınca monitörü düzeliyordu. Bu 6600XT kartınızda da bu sorun varmı ? Sizde 144hz monitör kullanıyorsunuz sanırsam. Örnek konu RX 5700 Bellek frekansı takılma problemi çözümü

Radeon Software'da "bir video kaydet" diyerek kaydediyorum hiç ayarlarına bakmadım.
Ben de benim kartla bazı performans videoları çekecektim ama OBS ile denedim, oyun harici 30W güç harcıyor bu da oyunda 59-60 derecede iken 70 derece üzerine çıkmasına neden oluyor kartın. OBS ile işlemci üzerinden denedim bu şekilde de video takılıyor ve işlemci %90 üzeri kullanıma çıkıyor. Belki Geforce Experience daha optimizedir diye onu indirdim en düşük ayarda kayıt aldım yine OBS gibi 30W fazladan harcıyor. Artık video çekersem telefonla ekranı çekeceğim :d Çünkü kayıt programları ile oyun esnasındaki sıcaklığa çok fazla etki ediyormuş.

Ben de bu kartı piyasaya ilk düştüğünde almayı planlıyordum, tabi o zaman 5500tlydi. 1 hafta tatile gittim, eve döndüğümde bi baktım ki 6900tlye satılıyor farklı modelleri. İşte benim hayallerim orada bitti arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…