Soğutma her karttan karta değişiyor ben RX6600 Sapphire kullanıyorum. Sıcaklık diğer markalara göre yüksek. 75-78 arası.Sapphire Pulse RX 6700 kartını almak istiyorum. Aklımda bazı sorular var, Sapphire markası iyi midir? Soğutması nasıldır? Malzeme kalitesi nasıldır?
Soğutma her karttan karta değişiyor ben RX6600 Sapphire kullanıyorum. Sıcaklık diğer markalara göre yüksek. 75-78 arası.
Sapphire sadece AMD kartlari uretir. Genel olarak kaliteli bir markadir. Bahsettginiz model sogutma olarak fena is cikarmaz iyidir. Ne kadara almayi planliyorsunuz?
Kasanızın soğutması iyi mi peki ürünün yorumlarında FurMark'ta 63 derece tutan olmuş.
Hepsiburada'da alacağım 7000TL.
Kasanın soğutması oldukça iyi ama dediğim gibi karttan karta değişiyor. Belki 6700'ün soğutması daha iyidir.
XFX almanızı tavsiye ederim. 15 gün önce aldım gayet memnunum. Soğutması iyi ve sessiz çalışıyor.Sapphire Pulse RX 6700 kartını almak istiyorum. Aklımda bazı sorular var, Sapphire markası iyi midir? Soğutması nasıldır? Malzeme kalitesi nasıldır?
XFX almanızı tavsiye ederim. 15 gün önce aldım gayet memnunum. Soğutması iyi ve sessiz çalışıyor.
Ben de daha yeni aldım bu kartı. Sıcaklık olarak 70'i geçmedi bende. Gayet de sessiz bir kart ama benim kartta coil whine var. Gördüğüm kadarıyla RX 6700 serisi kartlarda genel olarak görülen bir durum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.