Sapphire sadece AMD kartlari uretir. Genel olarak kaliteli bir markadir. Bahsettginiz model sogutma olarak fena is cikarmaz iyidir. Ne kadara almayi planliyorsunuz?
Sapphire sadece AMD kartlari uretir. Genel olarak kaliteli bir markadir. Bahsettginiz model sogutma olarak fena is cikarmaz iyidir. Ne kadara almayi planliyorsunuz?
Sapphire Radeon RX 6700 Pulse 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Ben de daha yeni aldım bu kartı. Sıcaklık olarak 70'i geçmedi bende. Gayet de sessiz bir kart ama benim kartta Coil Whine var. Gördüğüm kadarıyla RX 6700 serisi kartlarda genel olarak görülen bir durum.
Ben de daha yeni aldım bu kartı. Sıcaklık olarak 70'i geçmedi bende. Gayet de sessiz bir kart ama benim kartta coil whine var. Gördüğüm kadarıyla RX 6700 serisi kartlarda genel olarak görülen bir durum.