seymeen Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 51 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #11 Nor0 dedi: Yok her kartta olmuyor iade etsende pek bir çözüme kavuşacağını zanletmem. Genişletmek için tıkla... Umarm benimkinde olmaz diyeyim o zaman teşekkürler.
Nor0 dedi: Yok her kartta olmuyor iade etsende pek bir çözüme kavuşacağını zanletmem. Genişletmek için tıkla... Umarm benimkinde olmaz diyeyim o zaman teşekkürler.
M mito1172 Kilopat Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #12 seymeen dedi: Umarm benimkinde olmaz diyeyim o zaman teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Durum ne sorun oldu mu?
seymeen dedi: Umarm benimkinde olmaz diyeyim o zaman teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Durum ne sorun oldu mu?
seymeen Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 51 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #13 mito1172 dedi: Durum ne sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Coil whine sorunu var hocam şu an onun dışında bir problem yok.
mito1172 dedi: Durum ne sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Coil whine sorunu var hocam şu an onun dışında bir problem yok.
M mito1172 Kilopat Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #14 seymeen dedi: Coil whine sorunu var hocam şu an onun dışında bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevap gelmez diye bakmadım konuya 20 gün önce aldım memnunum ve henüz ses duymadım belki de ağır grafikli oyun oynamadığım için fanlar pek dönmüyor genelde ondandır. Son düzenleme: 1 Haziran 2023
seymeen dedi: Coil whine sorunu var hocam şu an onun dışında bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevap gelmez diye bakmadım konuya 20 gün önce aldım memnunum ve henüz ses duymadım belki de ağır grafikli oyun oynamadığım için fanlar pek dönmüyor genelde ondandır.
K KARA57 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #15 Ruzgar2 dedi: Fabrika çıkışı yüksek OC yapıldığı için WattMan hatası verdiği söyleniyor. Ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 6 aydir kullanıyorum 2 arkadas kullaniyoruz 1 kere watman hatasi aldim oda aldığım RAM'ler arızalı olduğu için hata vermiş
Ruzgar2 dedi: Fabrika çıkışı yüksek OC yapıldığı için WattMan hatası verdiği söyleniyor. Ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 6 aydir kullanıyorum 2 arkadas kullaniyoruz 1 kere watman hatasi aldim oda aldığım RAM'ler arızalı olduğu için hata vermiş