Aralarında çok fiyat farkı yok XFX fan sayısı bakımından üstün ama bu markaları pek bilmediğim için bunları kullananlardan nasıl olduklarını hangisinin daha iyi olacağını bilmek isterim. Şimdiden teşekkürler.
XFX Radeon RX 6700 XT Speedster SWFT 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Aralarında çok fiyat farkı yok XFX fan sayısı bakımından üstün ama bu markaları pek bilmediğim için bunları kullananlardan nasıl olduklarını hangisinin daha iyi olacağını bilmek isterim. Şimdiden teşekkürler.
Diğer satıcılara göre şu an çok uygun. Düz RX 6700 ile 600 lira gibi bir fark var. https://www.trendyol.com/sapphire/pulse-rx6700xt-12gb-gddr6-192-bit-3xdp-hdmi-ekran-karti-11306-02-20g-p-213080974?boutiqueId=619598&merchantId=968
Peki bir sorum daha olacak (pek bilgi sahibi olmadığımdan soruyorum) bunların aralarında tek fark soğutma mı olur yoksa parça ömrü ya da teknoloji gibi şeyler de olur mu
Peki bir sorum daha olacak (pek bilgi sahibi olmadığımdan soruyorum) bunların aralarında tek fark soğutma mı olur yoksa parça ömrü ya da teknoloji gibi şeyler de olur mu
Kartlar arasında OC, soğutma ve destek dışında farklılık yoktur.
Bu modeller giriş seviyesi zaten, performans farkı yok, soğutma olarak XFX daha iyidir(3 fanlı).
Garanti vs. konusunda ikisinin de sorun çıkaracağını düşünmüyorum.