Elektronik Sapphire Pulse RX 6800 13999 TL

Miningli kart alınmaz diye bir şey yok zaten internette videolar var miningli kart hala aynı performansında çalışmaya devam ediyor elinde patlama olasılığı 0 olsa bile var. İşten anlayan 2.el alabilir ancak çok anlamıyorsanız 0 almak daha mantıklı. Herkesin kendi seçimi tabii bütçeye göre değişir. 4K bütçesi olan 0 kart alınca üzülebilir.

Bende mining çıkması 3080 eagle OC 10 GB var şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım aldıktan sonra termal macun değişimi yaptım 0 gibi oldu 9 aydır kullanıyorum.

XFX olanını kullanıyorum muazzam bir kart. Kendi neslinde watt/performans olarak daha iyisi yok ve şuan 16GB VRAM sayesinde RTX3080 den bile daha mantıklı bir kart. 2K ultra da Diablo 4 oynuyorum ortalama VRAM tüketimi 13-14GB varın gerisini siz düşünün.

Bu arada kartı 4-5 ay önce garantili, kutulu, faturalı şekilde 2.elde 6500 e satın aldım. Tertemiz kart en ufak sorun yaşamadım bu zamana kadar. Şuan 6-7K yı geçtim temizini 8K ya bile bulabiliyorsanız havada kapın 1dk bile düşünmeyin ama 6-7K ya temizini bulabileceğinize ihtimal vermiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı