xenobi Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 254 Çözümler 3 17 Eylül 2023 #1 RAM XPG Gammix D30 2x8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 Ram Ekran kartı SAPPHIRE PULSE RX 6800 Anakart B550M-DS3H İşlemci RYZEN 5 5600 Need for Speed Heat'teki sıcaklık görselde bulunmakta. Dosya Ekleri 11.png 117,7 KB · Görüntüleme: 46
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.812 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Diyarbakır 17 Eylül 2023 #2 Bı tık fazla geldi o bloğun sıcaklığı. Kasanın camı açık mı?
xenobi Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 254 Çözümler 3 17 Eylül 2023 #3 Furkan GRFN dedi: Bir tık fazla geldi o bloğun sıcaklığı. Kasanın camı açık mı? Genişletmek için tıkla... Kapalı.
Furkan GRFN dedi: Bir tık fazla geldi o bloğun sıcaklığı. Kasanın camı açık mı? Genişletmek için tıkla... Kapalı.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.812 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Diyarbakır 17 Eylül 2023 #4 xenobi dedi: Kapalı. Genişletmek için tıkla... Yaz halen devam ediyor. Açın bence tam nefes alması lazım. Ve yapabiliyorsanız temizleyin içini biraz.
xenobi dedi: Kapalı. Genişletmek için tıkla... Yaz halen devam ediyor. Açın bence tam nefes alması lazım. Ve yapabiliyorsanız temizleyin içini biraz.
xenobi Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 254 Çözümler 3 17 Eylül 2023 #5 Furkan GRFN dedi: Yaz halen devam ediyor. Açın bence tam nefes alması lazım. Ve yapabiliyorsanız temizleyin içini biraz. Genişletmek için tıkla... Kasayı alalı yaklaşık 1 ay oldu tozlandığını sanmıyorum ve bildiğime göre camı açmak pek sağlıklı değilmiş.
Furkan GRFN dedi: Yaz halen devam ediyor. Açın bence tam nefes alması lazım. Ve yapabiliyorsanız temizleyin içini biraz. Genişletmek için tıkla... Kasayı alalı yaklaşık 1 ay oldu tozlandığını sanmıyorum ve bildiğime göre camı açmak pek sağlıklı değilmiş.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.812 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Diyarbakır 22 Aralık 2023 #6 xenobi dedi: Kasayı alalı yaklaşık 1 ay oldu tozlandığını sanmıyorum ve bildiğime göre camı açmak pek sağlıklı değilmiş. Genişletmek için tıkla... Tozlanmaktan başka yan etkisi olduğunu sanmıyorum. Yine tabii sizin tercihiniz. Böyle de sorun çıkarmaz. Kışın zaten düşer o sıcaklık.
xenobi dedi: Kasayı alalı yaklaşık 1 ay oldu tozlandığını sanmıyorum ve bildiğime göre camı açmak pek sağlıklı değilmiş. Genişletmek için tıkla... Tozlanmaktan başka yan etkisi olduğunu sanmıyorum. Yine tabii sizin tercihiniz. Böyle de sorun çıkarmaz. Kışın zaten düşer o sıcaklık.