Sapphire Pulse RX 7600 sıcaklık değerleri nasıl?

Scrummy22

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ikinci el bir RX 7600 almayı planlıyorum. Sizce bu sıcaklık değerleri nasıl? Ayrıca bir esnaftan alacağım, gittiğimde ne testi yapmalıyım ve bunları yaparken yardımcı olabilecek birisi var mı?

Ben kullanıyorum 1080p yüksek ayarlarda. Sıcaklık 50-55 arası geziniyor. Sanırım star wars outlaws da bazen 64 e çıkıyordu.
Yalnız amd adrenalin, gpu yu 2900mhz de çalıştırıyor ve sıcaklık 75 lere çıkıyor. Henüz bug bozukluğu düzeltmedi amd. O yüzden kendin gpu game clock olarak hız düşürmelisin.

Dosya Ekleri

• a2.jpg
    213,9 KB · Görüntüleme: 17
Bu kartın stabil değerleri nasıl olmalı hocam? Ben esnaftan 8300tlye anlaştım, yarın gidip test edeceğim. Testlerde vs. nasıl çıkması gerekiyor? Pek anlamıyorum bu konuları nelere bakmalıyım?

Değerler iyi ama fiyat çok.

Sarı site piyasasında vs. 7.5tan 10kya değişiyor ilanlar. Güncel piyasaya göre çok mu?
O bütçeye 3070 zorlardım ben. Arada 8k civarı ilanlar düşüyor. Şuan 9dan başlıyor pazarlıkla alınır bence o paraya. O olmasa bile 3060ti alın daha mantıklı.

O bütçeye 3070 zorlardım ben. Arada 8k civarı ilanlar düşüyor. Şuan 9dan başlıyor pazarlıkla alınır bence o paraya. O olmasa bile 3060ti alın daha mantıklı.
parayı tutup biraz daha beklememi mi söylüyorsunuz hocam? o şekildede yapabilirim fazla acelem yok param hazırda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…