Hocam şöyle, kredi kartına vade farksız taksitle almayı düşünüyorum. Kart limitim 30 bin o yüzden daha yukarısına çıkma ihtimalim yok. Pulse modeli sıcaklık konusunda alınmayacak kadar mı kötüdür?![]()
Sapphire RX 7900 XT Nitro+ Vapor X 11323-01-40G 320 Bit GDDR6 20 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 7900 XT Nitro+ Vapor X 11323-01-40G 320 Bit GDDR6 20 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 7900 XT Nitro+ Vapor X 11323-01-40G 320 Bit GDDR6 20 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 30.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
900 TL aşıyor ama Nitro serisi iyidir.
32 bine RTX 4070 Ti Super de var.
Hocam şöyle, kredi kartına vade farksız taksitle almayı düşünüyorum. Kart limitim 30 bin o yüzden daha yukarısına çıkma ihtimalim yok. Pulse modeli sıcaklık konusunda alınmayacak kadar mı kötüdür?
Oyunlarda 80 derecelerde gezdiğine dair görüntüler var bence fazla.
R5 7600X & RX 7900 XT sistem sıcaklık değerlendirmesi
Ultra ayarlarda Witcher 3, epik ayarlarda Fortnite, Ultra ayarlarda Mafia 2 Definitive Edition ve Valorant deneyimimi paylaşmaya çalıştım. Çok vaktim olmadığı için oyun sürelerini çok uzun tutamadım. Ortalama attığım fotoğraftaki değerler gibi düşünürsem değerler güzel gibi fakat sıcaklık...www.technopat.net
Hava akışı iyi sağlanmazsa mantıklı değil almak.
İyi hava akışı sağlanmış bir sistemde gayet iyi aslında alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.