Elektronik Sapphire Pulse RX 7900 XTX 24.402TL!

Geçen ay RTX 4070 Ti aldım bu fiyatı görseydim bunu alırdım kesin. Tek sorun WattMan olayını ne yaptılar merak ediyorum. RX 6900XT kullanıyorken ara ara yapıyordu.

En baba AMD ekran kartının orta segment NVIDIA kartla aynı fiyatta olması çok ilginç. Bence fiyatı çok iyi, tepe seviye kart arayanlar ilgilenebilir.

Aşırı iyi fiyat. Rakibi 30K iken hele.

Aslında upgrade yapmayacaktım ama kurun gidişini düşününce şu an elim satın al tuşuna gidiyor. Alternatif ürün yok bu rakamın yakınında...

Mükemmel fiyat ihtiyacı olan kaçırmasın, hatta alabiliyorsa 12 ay taksitle alsın, bu fiyatları 3 ~ 5 ay sonra rüyanızda bile göremeyeceksiniz!

Geçen ay RTX 4070 Ti aldım bu fiyatı görseydim bunu alırdım kesin. Tek sorun WattMan olayını ne yaptılar merak ediyorum. RX 6900XT kullanıyorken ara ara yapıyordu.
RX 6700 kullanıyorum yaklaşık 7-8 aydır 1 kere elektrik gittiği için wattman hatası aldım oda ekran kartı kendini korumaya aldığı için.

RX 6700 kullanıyorum yaklaşık 7-8 aydır 1 kere elektrik gittiği için WattMan hatası aldım oda ekran kartı kendini korumaya aldığı için.

Her zaman olmuyor işte. Bende de yapmaya başladımı durmuyordu. Sürücüleri kaldırıp düzeltiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…